Home STIRI STIRI Planificati nunta? Stim cum puteti economisi o multime de bani

Planificati nunta? Stim cum puteti economisi o multime de bani

Planificati nunta? Stim cum puteti economisi o multime de bani
Karena.ro
Joi, 22.02.2018
Atunci cand auziti de cuvantul nunta, imediat va duce gandul la calcule. Receptia, rochia sau verighetele nu ar trebui sa va strice toate economiile. Este de ajuns sa cunoasteti cateva ponturi si veti vedea ca veti si economisi ceva.

 

Si voucherele de reducere va pot fi de ajutor


Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei persoane. Comerciantii stiu acest lucru si profita. De aceea nu mai este nicio surpriza ca toate lucrurile care au legatura cu nunta au de obicei si un pret dublu.
Cheia pentru cumparaturi avantajoase este tocmai bugetul. Exact asa, inca de la inceput stabiliti-va clar suma pe care sub nicio forma nu o puteti depasi. Analizati posibilitatile unde puteti economisi si intocmiti-va o lista. Posibilitatile sunt multe, sa ne uitam mai indeaproape.

reduceri nunt

Verighete la preturi avantajoase

Nu conteaza daca planificati o nunta mai modesta sau, dimpotriva, una foarte mare si bogata, verighete sunt elementul care nu ar trebui sa lipseasca de la nic o cununie. Reprezinta simbolul dragostei voastre. De aceea alegeti-le cu mare atentie pentru ca le veti purta in fiecare zi pana la sfarsitul vietii. Puneti pret pe calitate, doar nu ati dori ca in timp sa se deterioreze sau si mai mult de atat, sa se rupa.

Verighetele de calitate nu trebuie neaparat sa coste o avere. Cunoasteti portalul de vouchere KUPLIO.ro? In sectiunea Ceasuri si bijuterii veti gasi tot timpul vouchere de reducere actuale, spre exemplu si in magazinele de bijuterii precum Vivantis, Bijuteriastil.ro, Teilor, Sabrini.

Rochia de mireasa

Un alt element unde puteti economisi considerabil este fara indoiala si rochia de mireasa. Visul oricarei femei este sa fie mireasa perfecta. Dar sa recunoastem cu mana pe inima, achizitionarea unei astfel de rochii nu este tocmai cel mai ieftin lucru. V-ati gandi la faptul sa inchiriati pur si simplu rochia de mireasa? Magazinele de inchiriat rochii au o multime de piese deosebite, iar pretul lor este mult mai prietenos.

Buchetul de mireasa este un element la fel de important ca si rochia de mireasa. Ce spuneti daca v-ati comanda buchetul de mireasa de pe internet? Multe portaluri de vouchere ofera diferite vouchere de reducere datorita carora veti si economisi ceva.

Servicii foto-video pentru nunta

In afara de verighete, tocmai fotografiile si filmarile video o sa va reaminteasca de aceasta importanta zi din viata voastra. Renuntati la serviciile unui fotograf profesionist si rugati-l pe unul dintre prietenii vostri sa faca poze. Va lipseste un aparat foto de calitate? Nici o problema, pe portalul KUPLIO.ro veti gasi vouchere de reducere datorita carora veti putea sa-l cumparati foarte avantajos.

Fotografiatul poate face parte din distractie. Imprumutati-va cateva aparate foto cu polaroid si puteti imortaliza multe momente interesante, care o sa va faca sa zambiti si peste cativa ani de la nunta.

Decorul de nunta si meniul

Catering-ul si decoratiunile de nunta sunt alte elemente costisitoare. Uitati de agentiile de nunta scumpe si ocupati-va de acest aspect chiar voi. Puteti apela si la invitati, care in loc de daruri scumpe va pot ajuta sa pregatiti un meniu pentru nunta delicios. Iar invitatii mai creativi se pot ocupa de decoratiuni originale. Puteti apela la elemente din hartie, baloane sau lumanari.

Cazare pentru invitati

Un avantaj al unei nunti mai modeste este si cazarea invitatilor. Ii puteti caza la voi acasa sau la ceilalti invitati. O alta varianta, avantajoasa financiar, este si rezervarea cazarii prin intermediul portalurilor de reduceri unde puteti gasi o multime de reduceri interesante.

Muzica de petrecere

Precum ati putut vedea, se poate economisi la aproape tot, dar in cazul muzicii chiar nu se merita. O formatie de calitate sau un DJ, intr-adevar, va pot costa o multime de bani. Puneti-va deoparte o suma importanta si nu veti regreta. Mai bine sa platiti mai mult, decat sa va uitati la invitatii vostri plictisiti.

Newsletter