Home STIRI STIRI Pictorul Fericit - tablouri ce aduc fericire oricui

Pictorul Fericit - tablouri ce aduc fericire oricui

Pictorul Fericit - tablouri ce aduc fericire oricui
Corina Naftanaila
Vineri, 12.03.2021
Nunta prietenilor dragi este unul din evenimentele la care abia astepti sa participi, fiind un moment unic in viata. Insa, tu stii foarte bine cat de stresanta este perioada de dinaintea marelui eveniment, ambii miri fugind de colo colo sa rezolve si sa puna toate detaliile la punct, pentru ca totul sa fie perfect in cea mai importanta zi din viata lor.

Abia in weekend ce mai pot avea un moment de respiro si atunci isi doresc sa stea impreuna pe canapea, nevrand sa mai vada lumina zilei. Este momentul oportun sa-si reincarce energia pentru saptamana ce urmeaza, fiindca vine cu noi provocari. Fii un prieten bun si fa-le inainte de nunta un cadou deosebit, care nu numai ca ii va ajuta sa se destinda, sa se echilibreze, sa uite de griji pentru o vreme, dar le va testa si creativitatea. Pictand un tablou pe numere impreuna si agatandu-l ulterior pe perete, isi vor aminti cu drag de tine stiind ca ai reusit sa-i destresezi si sa ii unesti mai mult.

tablouri ce aduc fericire oricui

Alege un tablou care sa transpuna iubirea dintre ei

Nu toata lumea are norocul sa isi gaseasca jumatatea in aceasta viata, insa ei au reusit. Zilnic le admiri dragostea si adoratia ce o au unul fata de celalalt, visand ca poate ai sa ai si tu parte de asta intr-o buna zi. Sa iti vezi prietenii fericiti si impliniti este unul dintre cele mai bune sentimente pe care poti sa le ai. Probabil le-ai zis de multe ori „porumbeilor" pentru ca iubirea lor se observa de la o posta. Ce mod mai bun de a-si descrie dragostea decat pictand un tablou pe numere Bird Cuteness de la pictorulfericit.ro? Acest tablou le va reaminti ca si-au gasit perechea cu care isi vor construi „cuibul", alaturi de care vor trai pana la ultima suflare.

Daca acestia erau in cautare de activitati pe care sa le faca impreuna, care sa ii faca sa uite putin de asezatul rudelor care nu se suporta la mese, un tablou pe numere este solutia ideala. Nu trebuie sa fie cine stie ce artisti, fiindca aceste picturi pe numere pentru incepatori, ii vor ajuta sa aseze culorile exact unde trebuie, iar rezultatul final ce va fi expus in casa, va fi unul de efect. Cu siguranta te vor pomeni de fiecare data cand trec pe langa el, stiind ca le-ai usurat putin viata.

Un tablou finalizat, altul cumparat

Pictorul Fericit provoaca dependenta, iar acestia cu siguranta vor vrea sa isi continue activitatea si dupa nunta. Este un mod fun de a-si petrece timpul impreuna, laudandu-se unul pe celalalt cu skillurile de pictor priceput. Daca vrei sa le mai faci surprize din cand in cand, cum ar fi sarbatorile sau aniversarile lor, tu stii exact ce preferinte si gusturi au, iar Pictorul Fericit sigur nu duce lipsa de tematici si modele frumoase dintre care poti alege.

Cu siguranta le vor indragi pe fiecare, iar daca ii surprinzi si cu niste sevalete din aluminiu reglabile, pentru a sta confortabil unul langa celalalt in timp ce picteaza si se mai mazgalesc din cand in cand ca doi copii indragostiti, vor aprecia enorm gestul tau.

Daca vrei sa vizualizezi un anumit tablou de la Pictorul Fericit inainte de a-l achizitiona, pentru a sti ca faci o alegere corecta pentru ei, ii gasesti la adresa Str. Marasesti, nr. 18, et.1, camera 2, Suceava, Romania.

Newsletter