Home STIRI STIRI Pharmaceris F-pentru o ingrijire buna a fetei si o acoperire perfecta!

Pharmaceris F-pentru o ingrijire buna a fetei si o acoperire perfecta!

Pharmaceris F-pentru o ingrijire buna a fetei si o acoperire perfecta!
Alexandra Negreanu
Marţi, 31.01.2012
Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid, alege linia Pharmaceris F. Gama Pharmaceris F include o serie de fonduri de ten corectoare fluide delicate cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme. Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca inutil tenul si nu creeaza impresia de masca, iar rezultatul se mentine timp de 10 ore( testat).

Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii. Este un produs testat si foarte bine tolerat de pielea sensibila.
Siguranta folosirii produsului a fost confirmata prin teste complexe, inclusiv in vitro.Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigura o protectie crescuta impotriva efectelor radiatiilor solare.

Fondul de ten fluid este disponibil in 3 nuante: ivory , sand si bronze

94%* de femei cu pielea sensibila si forme severe de boli dermatologice au confirmat ca fondul de ten Pharmaceris F acopera foarte bine imperfectiunile pielii (petele pigmentare, capilarele dilatate, cicatricile post-acneice, umbrele de sub ochi, rozaceea) si asigura pielii culoarea naturala si uniforma.




NU CONTINE CONSERVANTI, PARABENI SI SUBSTANTE PARFUMATE

Actiune: Fondul de ten fluid camufleaza foarte bine imperfectiunile pielii (94%* de subiecti) si nu creeaza impresia de masca. Nu astupa porii si nu lasa urme pe haine (83%* de subiecti). Microcapsulele de filtre minerale protejeaza impotriva actiunii nocive a razelor UVA si UVB. Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca tenul si nu lasa impresia de masca, iar efectul se mentine timp de 10 ore*.

Capacitate: 30 ml Pret recomandat 49 ron


Pentru orice produs Pharmaceris achizitionat in perioada 14 feb-15 martie, ai reducere la fondurile de ten. Vezi oferta in lanturile de farmacii selectionate( Dona, Sensiblu, Citypharma si Centrofarm) .



www.pharmaceris.ro

 

Newsletter