Home STIRI STIRI Peste 500 de copii si adolescenti si-au demonstrat dexteritatea la evenimentul de Kendama organizat de Plaza Romania si de Diverta

Peste 500 de copii si adolescenti si-au demonstrat dexteritatea la evenimentul de Kendama organizat de Plaza Romania si de Diverta

Peste 500 de copii si adolescenti si-au demonstrat dexteritatea la evenimentul de Kendama organizat de Plaza Romania si de Diverta
Karena.ro
Joi, 17.08.2017
Centrul comercial Plaza Romania si Diverta i-au antrenat pe faniii jocului japonez intr-o noua intrecere Kendama, care a avut loc vineri, 11 august, in intervalul orar 17.00 - 23.00.

Peste 500 de copii si adolescenti, impartiti in echipe de cate trei,au participat la competitia jurizata de CRBL. Mai mult, micii iubitori ai Kendamei au inceput sa se inscrie la concurs de la ora 13.00, cu toate ca startul inscrierilor erau programat pentru ora 16.00. Echipa castigatoare a locului I a obtinut drept premii trei hoverboard-uri.

Acest eveniment a fost organizat dupa ce romanii si-au manifestat pasiunea pentru jocul japonez si impresionantele abilitati dobandite la competitia Kendama gazduita pe 13 mai de Plaza Romania, competitie care, cu 659 de participanti, a devenit cea mai mare din Europa si a doua din lume dupa aceea din Singapore.


Despre Plaza Romania

Plaza Romania, centru comercial lansat de Grupul Anchor in 2005, reprezinta o parte integranta a comunitatii rezidentiale. In ultimii doi ani, Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul si functionalitatea mall-ului, in linie cu tendintele actuale, cu nevoile comunitatii, mentinand, in acelasi timp, standarde ridicate in produsele si serviciile oferite clientilor. In urma renovarilor, centrul comercial beneficiaza de o noua intrare de pe Bulevardul Timisoara, un interior mai luminos, elemente si tipare liniare, o zona de food court extinsa, terase exterioare si noi spatii verzi. Tot ca urmare a renovarilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail intr-un spatiu de birouri, lansand Plaza Romania Offices cu Mega Image ca principal chirias. Suprafata de inchiriat este acum de de 38.000 de metri patrati dedicati zonei comerciale si 10.600 de metri patrati dedicati spatiilor de birouri.

Despre Diverta

Infiintat in 1999, Diverta este principalul retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor. Cu o retea de 27 de magazine in toata tara, Diverta ofera un mix complet de produse, menit sa asigure cumparatorului intreaga gama de divertisment si dezvoltare personala pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gama variata de articole scolare si office, cele mai cautate brand-uri de jucarii si cele mai inedite idei de cadouri si solutii de ambalare. Sub sloganul "mereu ceva nou", Diverta ofera publicului peste 50.000 de idei de cadouri.

Newsletter