Home STIRI STIRI Peste 26.000 de vizitatori la Targul Ghidul Miresei!

Peste 26.000 de vizitatori la Targul Ghidul Miresei!

Peste 26.000 de vizitatori la Targul Ghidul Miresei!
Raluca Cristea
Joi, 28.02.2013
Peste 26.000 de vizitatori, o suprafata de expunere de 10.000 de mp, peste 250 de firme din domeniu, spectacole si un program artistic variat, o lista semnificativa de vedete prezente la targ in calitate de expozanti sau invitati, oferte speciale si reduceri exclusive evenimentului, mii de rochii de mireasa, sute de costume de mire, zeci de mii de verighete si multe altele.
Organizatorii, Revista si Portalul Ghidul Miresei.ro, vor reveni la inceputul lunii, intre 10 si 12 mai 2013, cu o noua editie a Targului Ghidul Miresei, editia IX, organizata tot in Cupola Romexpo. Ce a insemnat cea de-a VIII-a editie pentru vizitatori si expozanti?

‘'Este cel mai bun targ de nunti la care am participat in ultimii 5 ani.'' - Mihai Albu.

‘'Sunt foarte multumit de buna organizare a acestui targ, lucru care s-a vazut in prezenta numeroasa a vizitatorilor. Ca si vanzari pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut pana acum la un targ de profil.'' - Alexandru Ciucu.

‘'Organizatorii au crescut mai mult decat piata in care activeaza. Din punctul nostru de vedere [...] acest eveniment ne aduce fata in fata cu de 10 ori mai multi clienti decat un targ de profil auto.'' - Sorin Neagu, Director Vanzari Seat - Porsche Romania.

‘'Am venit tocmai din Maramures special pentru acest targ de nunti. Il asteptam cu sufletul la gura. Eram sigura ca o sa gasim ceea ce cautam!'' - Suzana Timofte, Satu-Mare.


‘'Acesta este un targ de nunti adevarat, vizitatorii pot gasi absolut orice le este necesar pentru ziua cea mare. Multitudinea de oferte, spatiul urias de expunere, totul este impresionant! Am vazut c vizitatorii sunt foarte incantati, dar si noi (n.r. - ofertantii) suntem extrem de fericiti pentru oportunitatile din aceste 3 zile. Noi personal nu am vazut un targ atat de reusit niciodata, felicitari organizatorilor! '' - Atelier Cosmina Englizian.

‘'Nu ne asteptam la asa ceva: mirii au cumparat atat de mult in timpul targului incat inca de sambata ne spuneau viitoarele mirese ca nu mai sunt bani la bancomatele din zona!‘' - Gabriela Cristea & Marcel Toader, Atelierul Miresei.

‘'Il consider un targ foarte reusit si foarte bine promovat care a adus extrem de multi vizitatori. ‘' - Aurelian Scarlat, Salon Natalia Vasiliev.

‘'Am fost la targ si a fost foarte emotionant pentru mine ca prima oara in cautarea unei rochii de mireasa. Am venit special de la Bacau pentru asta si am ramas marcata de grandoarea evenimentului. Nu ma asteptam la asa ceva. Am avut impresia la un moment dat ca nu sunt in Romania.'' - Alexandra Bezeceanu, Bacau.

‘'Este cel mai mare targ din anul acesta la care participam (ca suprafata amenajata, firme participante, vizitatori) cu un trafic impresionant, in special pentru ziua de vineri. Un targ bine organizat la care dorim sa fim prezenti si pe viitor.'' - Marian Iancu, Director Vanzari, Sabion.

‘Miresele s-au ingramadit la probat si cumparat, nu puteam ajunge dintr-o parte in alta standului decat daca ocoleam pe culoar. Oricum si acolo de abia inaintai, dar macar aveai o sansa!‘' - Dl. Stiolica, Salon Elegance Ama.

‘'Este primul targ la care participam si am fost foarte multimiti de organizarea acestuia. Am epuziat extrem de repede pliantele pentu ca nu ne-am asteptat la un asemenea trafic. Am venit cu noua colectie de ceremonie special creata pentru acest eveniment si dorim sa continuam proiectul pilot si, bineinteles, colaborarea cu Ghidul Miresei.'' - Alex Moise, Fondator Sarto.

Din valoarea fiecarui bilet de intrare, 2 lei au fost donati catre Fundatia Mereu Aproape pentru a aduce bucurie si speranta unor copii bolnavi.

Parteneri: Spard Team si RPG.
Parteneri media: Europa FM, Fundatia Mereu Aproape, Libertatea, Radio ZU, Unica, Kanal D, Ring, Revista Spy, Revista Ciao, Nunta TV, Replica de Constanta, 121.ro, Karena.ro, Spuneda.ro, Mayra, Stilfeminin, my Bucharestguide, Casa Nuntilor, File de nunta, Secretele Femeilor, Ziare.com, O nunta superba, Metropotam, Salon TV, Emulte.ro.

Mai multe imagini foto-video si detalii pe www.targulghidulmiresei.ro si www.facebook.com/GhidulMiresei.

Newsletter