Home STIRI STIRI Pana la 5 octombrie, Electrolux ofera tinerilor casatoriti un dar practic de nunta: un aspirator Ergorapido

Pana la 5 octombrie, Electrolux ofera tinerilor casatoriti un dar practic de nunta: un aspirator Ergorapido

Pana la 5 octombrie, Electrolux ofera tinerilor casatoriti un dar practic de nunta: un aspirator Ergorapido
Karena
De Karena
Miercuri, 28.09.2011
Din dorinta de a veni in sprijinul cuplurilor casatorite cu un cadou care le va face viata in doi mai usoara, Electrolux desfasoara proiectul „Ergorapido - cadoul de nunta ideal pentru o viata in doi perfecta". Acesta se adreseaza tinerilor care aleg sa se casatoreasca pe perioada campaniei, intre 19 septembrie - 5 octombrie.

In acest interval, in oficiile de stare civila din sectoarele 4 si 5 vor fi prezenti promoteri Electrolux pentru a asista cuplurile proaspat casatorite care doresc sa se inscrie in concurs. Cei care doresc sa participe la aceasta promotie trebuie sa completeze un talon de concurs cu datele personale si sa inscrie, prin intermediul promoterilor, o fotografie dupa certificatul de casatorie.

Campania este sustinuta si de o componenta online, special creata pentru cuplurile care se casatoresc in alte sectoare sau in afara capitalei. Acestea se pot inscrie trimitand un e-mail pe adresa office@electrolux.ro, cu datele personale si o fotografie dupa certificatul de casatorie. Mailul trebuie sa contina in subject mentiunea „Electrolux Ergorapido - dar de nunta". Data limita de inscriere este 5 octombrie, ora 23:59. Doar mesajele trimise de cuplurile casatorite pe perioada promotiei (19 septembrie - 5 octombrie) vor fi luate in considerare.

Electrolux pune in joc sase aspiratoare, distribuite astfel: doua aspiratoare pentru participantii din sectorul 4, doua aspiratoare pentru cei din sectorul 5, si alte doua echipamente pentru participantii care se vor inscrie online. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.


Aspiratorul Electrolux Ergorapido: eleganta si multifunctionalitate

Ergorapido este unul dintre cele mai inovatoare aspiratoare de la Electrolux, dar si cel mai avangardist din punct de vedere al designului si al liniilor sale elegante. Datorita faptului ca nu are fir, Ergorapido iti ofera o mare libertate de miscare aspirand rapid si usor toate suprafetele: mese, mobilier tapitat, pardoseli, chiar si interiorul automobilului. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul amplasat lateral si sa plimbi unitatea mobila pe suprafetele dorite. Duza dubla cu care este prevazut iti permite sa dirijezi cu mare usurinta aspiratorul in jurul mobilierului, fara sa-ti scape niciun colt.

Folosind acest aspirator independent, de noua generatie, cu o putere mare de aspirare, cuplurile casatorite se vor putea bucura de mai mult timp liber in doi, fara grija treburilor casnice.


***

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe crearea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat, aspiratoare, aragaze, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire. In 2010, Electrolux a inregistrat vanzari de 106 miliarde coroane suedeze (aprox. 11 miliarde euro), iar numarul de angajati este de 52 000 persoane. Pentru mai multe informatii, accesati www.electrolux.com/press si www.electrolux.com/news.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: GolinHarris Bucuresti; Alexandra Branzan - tel: 0742 100 656, e-mail: ABranzan@golinharris.com

Newsletter