Home STIRI STIRI Paiete, dantela si texturi pretioase pentru noile piese elegante de la Giorgal si Noi9.ro

Paiete, dantela si texturi pretioase pentru noile piese elegante de la Giorgal si Noi9.ro

Paiete, dantela si texturi pretioase pentru noile piese elegante de la Giorgal si Noi9.ro
Karena.ro
Luni, 16.01.2017
In apropierea lunilor dedicate dragostei si femeilor, Giorgal siNoi9.ro propun rochii si tinute elegante create in linii clasice care contureaza si pun in valoare orice tip de silueta. Aceste piese vestimentare sunt ideale pentru iesirile la cina sau pentru petrecerile de sezon, care se desfasoara intr-un cadru elegant si rafinat.

TinuteleGiorgal pentru acest sezon sunt realizate din materiale presarate cu accente de paiete, pietre elegante si texturi lucioase care scot tinuta din anonimat si o transforma intr-una pretioasa, perfecta pentru ocaziile speciale.

Trend alertul acestui sezon: paietele si texturile lucioase

O revenire spectaculoasa in moda, in special pentru acest sezon, o au paietele si texturile lucioase. Dozate corect, paietele si texturile lucioase creeaza tinute remarcabile, care nu trec neobservate. Din punct de vedere cromatic, Giorgal propune nuante neutre pentru tinutele de petrecere, precum negru, bleumarin, rose pudra. Acestea sunt create din texturi pretioase si rafinate, precum voal, catifea sau dantela.



Croielile pe care le abordeaza Giorgal pentru aceste piese sunt clasice, feminine, carora li se adauga diverse accente sic, precum mneci supradimensionate cu taieturi inegale, pliuri care accentueaza talia, volumetrie in partea inferioara a rochiilor sau gulere inalte cu un aer rafinat. Aceste detalii definesc amprenta feminitatii cu care ne-au obisnuit creatiile Giorgal.
Rochiile propuse de Giorgal si Noi9.ro sunt ideale pentru evenimente speciale, precum cina de Valentine's Day, iesiri la teatru, opera, petreceri tip cocktail sau nunti.

Trenciuri si paltoane stilizate, potrivite tinutelor de seara

Pentru completarea rochiilor de seara, Giorgal si Noi9.ro propun trenciuri si paltoane din materiale elegante precum catifea sau brocard deosebit. De asemenea, trenciurile si paltoanele propuse abordeaza o cromatica neutra, precum negru si bleumarin, cu o croiala sic, feminina, care scoate in evidenta talia.


Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, combinatiile de rochii de seara si overcoaturi semnate Giorgal pot fi purtate mai multe sezoane la rnd. Modelul acestora ramne actual, definind o eleganta sofisticata care nu se demodeaza.

Newsletter