Home STIRI STIRI O noua colectie a Mariei Simion - City Birds of Paradise

O noua colectie a Mariei Simion - City Birds of Paradise

O noua colectie a Mariei Simion - City Birds of Paradise
Raluca Cristea
Duminică, 18.03.2012

Designerul Maria Simion, cea care a dezvoltatat pasiunea pentru curentul Wonder Lolita la noi in tara, are placerea de a va prezenta cea mai noua colectie "City Birds of Paradise". Miercuri, 21 martie 2012, orele 20.00, evenimentul va avea loc la Vila Rodizio.

 

 



„City Birds of Paradise" este a saptea colectie a Mariei Simion si este inspirata de pasarea paradisului si de transformarea ei spectaculoasa de la un colorit monocrom la o paleta intensa de culori. Turcoise-ul, verdele-smarald, rozul, bejul, albul si nuantele de pamant sunt culorile ce definesc si dau viata acestei colectii. Designerul a folosit materiale pretioase dar si piele, tull-ul, satinul, pene de strut combinate intr-un mod absolut fascinant pentru a recrea penajul pasarii paradisului. Din nou, cunoscuta atentie a designerului pentru detaliile ce dau personalitate tinutelor Wonder Lolita este prezenta.

Brandul Wonder Lolita a fost lansat in 2007 de catre Maria Simion si in acelasi an, s-a deschis si primul magazin Wonder Lolita in Bucuresti. Stilul Wonder Lolita este unul simplu si romantic cu accente date de detalii cusute manual, scotand in evidenta feminitatea, delicatetea celor care poarta creatiile Wonder Lolita. Colectiile Wonder Lolita sunt creatii Pret-a-porter / Ready to Wear. Brand-ul "Wonder Lolita" a ajuns si la Milano, invitatia fiind lansata de Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate fashion din lume, ce intruneste nume importante din industrie.

Va asteptam alaturi de noi pentru lansarea colectiei, in cadrul caruia fructul interzis din gradina paradisului a fost inlocuit cu o briosa cu lavanda ce creeaza dependenta. Am pregatit pentru voi un univers diferit, plin de culoare, o escapada in frumos.

Printe oaspetii ce au confirmat prezenta la eveniment se afla: Marina Dina, Gina Maican, Monica Iagar, Geanina Ilies, Adelina Pestritu, Irina Cordureanu, Oana Lis, Anca Neacsu, Galyna Panzar, Cosmina Pasarin, Andrei Duban, Ionut Iftimoaie, etc.

Evenimentul este realizat cu participarea:
Delicii dulci: Pin Up Muffin
Tinute accesorizate de: Otter
Make-up: make-up artist Ana-Maria Vasile
Hair style: LadyAnn Salon
Parteneri media: Karena.ro, NuntaSic.ro, Joy, Unica.ro

Newsletter