Home STIRI STIRI Nunta lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook - lectie de modestie FOTO

Nunta lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook - lectie de modestie FOTO

Nunta lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook - lectie de modestie FOTO
Raluca Cristea
Luni, 21.05.2012
19.05.2012 - data pe care media si fanii Facebook nu o vor uita curand. Este data la care, dupa 9 ani de relatie, Mark Zuckerberg - fondatorul Facebook, s-a casatorit cu iubita sa, Priscilla Chan. Afla de ce a fost nunta lor o lectie de dragoste si modestie!



Priscilla Chan (27), proaspat absolventa a Facultatii de Medicina de la Universitatea California, a fost o prezenta fina si eleganta intr-o rochie de mireasa ce a urmarit linia corpului, fara maneci, cu broderie pe piept si voal mediu simplu, prins la spate. Mirele - Mark Zuckerberg (28) a fost amfitrionul petrecerii, eveniment ce a fost tinut secret celor 100 de invitati care au crezut ca participa la petrecerea in cinstea absolvirii Priscillei.

De ce a fost nunta o lectie de dragoste si modestie?

Pe tot parcursul ceremoniei si al petrecerii mirii s-au purtat afectuos si degajat, si-au zambit permanent, au fost discreti dar atenti la fiecare invitat in parte.

Mark este cunoscut la nivel mondial pentru tinutele sport pe care le adopta chiar si la intalnirile de nivel inalt, fapt ce i-a adus numeroase critici. In schimb, pentru mireasa lui, Mark a imbracat pentru prima data un costum mult mai elegant decat combinatiile cu care era obisnuit.

Petrecerea a avut loc in curtea casei lor din Palo Alto, California. Vecinii bilionarului in dolari au declarat ca la petrecere s-a ascultat foarte mult Michael Jackson, dar si Janet Jackson, Bon Jovi si Flo Rida.


Asadar, fara pretentii exagerate, fara invitati faimosi care sa faca deliciul cu recitaluri de exceptie. O petrecere cu voie buna si muzica pentru toate gusturile.

Inelul pe care mireasa l-a primit a fost unul cu design simplu, avand ca element central un rubin. Designerul rochiei de mireasa nu a fost mentionat, invitatii au fost doar familia, prietenii si cunostintele apropiate. In contrast cu nuntile multor tineri celebri pe care ii tot vedem prin tabloidele din tara si internationale, proaspata familie Zuckerberg nu a vrut sa demonstreze nimic, desi, ar fi avut toate resursele sa faca asta daca si-ar fi dorit.

Mesajul ce pare sa fie trimis de noua familie Zuckerberg

Desi nu stim sigur daca acesta le-a fost scopul, prin atitudinea lor, cei doi proaspeti insuratei au transmis o lectie, un mesaj: casatoria este doar intre cei doi oameni implicati, iar validarea iubirii si a celebrarii ei prin casatorie ar trebui sa fie imuna si detasata complet fata de critici, blituri si stiri menite sa exagereze.




Tu ce parere ai despre lectia pe care am putea-o invata de la casatoria lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan?

Newsletter