Home STIRI STIRI Nunta la Palat - Targ de nunta in Cluj

Nunta la Palat - Targ de nunta in Cluj

Nunta la Palat - Targ de nunta in Cluj
Karena.ro
Marţi, 17.01.2012
Muzeul de Arta din Cluj-Napoca se transforma incet, dar sigur, intr-o fortareata a iubirii! Rochiile de mireasa, accesoriile, decorurile si dulciurile vor fi trofeele pentru care se vor lupta mii de perechi de miri din Cluj si din toata tara la expozitia de nunti, "Nunta la Palat".
Invitat special: Adina Buzatu, stilistul specializat in tinute masculine. In fiecare dintre cele 3 zile ale targului, Adina Buzatu se va afla printre vizitatori si le va oferi atat sfaturi pretioase, cat si premii atractive.

Nunta la Palat” isi propune si in acest an sa-i intoarca pe tinerii gata de pasul cel mare, la rafinament si eleganta. Asa cum s-a intamplat la fiecare dintre editiile anterioare, expozitia se bucura de participarea a zeci de firme din Cluj si din tara.

Iata cateva imagini de colectie, de la editiile anterioare.

1. Buchete de mireasa sofisticate cu cristale sau buchete vintage cu dantela si accesorii.

 
2. Parisul, orasul indragostitilor, poate reprezenta inspiratie pentru un decor sic de nunta.

 
3. Tortul - o adevarata capodopera de arta la propriu si la figurat.

 
4. Invitatii de nunta hand made cu fir de aur sau invitatii de nunta din pergament.

 
5. Curentul eco le da posibilitatea mirilor sa opteze pentru decoruri realizate din muschi, trunchiuri de copaci si elemente biodegradabile. De asemenea, florile naturale pot fi combinate cu cele artificiale.
 

Asadar, pentru ca o poveste de iubire sa fie tratata ca-n basmele cu printi, printese si iubire vesnica, ai nevoie neaparat de sfaturile specialistilor de la expozitia "Nunta la Palat".

Te asteptam cu drag!

Program de vizitare:

Vineri, 20 ianuarie 2012: 12.00 - 19.00
Sambata, 21 ianuarie 2012: 10.00 - 19.00
Duminica,22 ianuarie 2012: 10.00 - 17.00
Newsletter