Home STIRI STIRI Nunta din Romania care te va face sa lacrimezi: Gestul mirelui a facut inconjurul lumii

Nunta din Romania care te va face sa lacrimezi: Gestul mirelui a facut inconjurul lumii

Nunta din Romania care te va face sa lacrimezi: Gestul mirelui a facut inconjurul lumii
Simona Josan
Luni, 12.09.2016

Iubirea ne invata ca o viata cu sacrificii sau gesturi frumoase este secretul fericirii pana la adanci batraneti. I-a dovedit-o chiar la inceput de drum, un mire din Romania frumoasei sale sotii, iar povestea lor de dragoste a devenit virala pe intreg mapamondul.

Fara indoiala este unul dintre cele mai emotionante momente de la un astfel de eveniment, iar gestul mirelui reprezinta dovada de netagaduit a iubirii pe care i-o poarta alesei sale. Tanarul, cu probleme locomotorii, se deplaseaza in viata de zi cu zi cu ajutorul scaunului cu rotile. Nu a facut exceptie nici momentul casatoriei. Numai ca toti invitatii, inclusiv proaspata sotie, au avut o surpriza de proportii atunci cand perechea a trebuit sa danseze melodia mirilor.

Pe piesa lui Josh Groban, You raised me up, aleasa special de cei doi, barbatul a stat cateva zeci de secunde in scaunul cu rotile, iar mai apoi a facut eforturi uriae sa se ridice i sa ii stranga sotia la piept pe rimturile piesei.

Barbatul a ajuns in scaunul cu rotile in urma unui teribil accident de motocicleta. Iubita lui nu l-a parasit, a ramas alaturi de el i chiar l-a luat de sot , aa cum planuisera impreuna inainte de tragedie.

Momentul mirilor a devenit viral in intreaga lume, starnind atragand un val de emotie din partea celor care le-au vizionat filmuletul pe YouTube.

Newsletter