Home STIRI STIRI Noul centru de evenimente Presidential Ballroom: stil si eleganta la superlativ!

Noul centru de evenimente Presidential Ballroom: stil si eleganta la superlativ!

Noul centru de evenimente Presidential Ballroom: stil si eleganta la superlativ!
Karena
De Karena
Luni, 14.03.2011
Incepand cu 15 Mai Presidential Ballroom anunta deschiderea a inca doua locatii de evenimente, doua saloane pregatite sa modeleze nunta perfecta, descrisa de lux si eleganta. Sambete libere incepand cu 1 iunie 2011.
Pentru ca o nunta sa se apropie de perfectiune, trebuie sa viitorii miri sa aleaga o locatie care sa se potriveasca personalitatii lor si care sa le indeplineasca dorintele.

Karena prezinta unul dintre cele mai elegante si mai luxoase centre de evenimente din tara: Presidential Ballroom. Echipa de profesionisti este cea care se concentreaza spre o organizare impecabila, iar calitatile locatiilor sunt cele care completeaza aspectul final al evenimentului.

PRESIDENTIAL BALLROOM: stil la superlativ

Personalizarea unei nunti este acea latura esentiala care multumesti mirii si impresioneaza invitatii. Astfel, in cele doua locatii ale sale, cea din Pipera, si locatia nou deschisa in Militari, mirii au posibilitatea sa isi aleaga salonul Presidential Ballroom potrivit nuntii si personalitatii lor.

Locatia din Pipera este deservita de 3 saloane de un farmec extraordinar: salonul Glamour (260 mp, 160 de locuri la mese, 300 de locuri in picioare), salonul Royal (550 mp, 350 de locuri la mese, 700 de locuri in picioare) si Lounge Room - un spatiu de primire eegant si functional cu o suprafata de 100 mp. Saloanele sunt deservite de 12 grupuri sanitare ultramoderne.

Salonul Royal

Salonul Glamour

 

Noua locatie din Militari ofera doua saloane de o frumusete care depaseste granita elegantei si intra in cea a luxului:

Salonul Luxury - cu o capacitate cuprinsa intre 100 si 150 de persoane.

 

Salonul Style - cu o capacitate cuprinsa intre 100 si 150 de persoane.

 

PRESIDENTIAL BALLROOM: eleganta la superlativ

Cand spunem eleganta spunem profesionalism, bun gust si servicii ireprosabile, toate calitati de necontestat ale echipei Presidential Ballroom. Parcarile generoase, spatiile ultrafunctionale, festinul culinar, decoratiile si muzica, si nu in ultimul rand dedicarea oamenilor face din aceasta locatie spatiul de care ai nevoie pentru un eveniment cu adevarat unic.

Serviciile Presidential Ballroom : aranjamente florale (mese si prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri: marturii sau cadouri personalizate, invitatii, meniuri, cartonase personalizate, bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi in gheata, agenti de paza, hostess, servicii foto si video, lumini, sonorizare, consiliere de specialitate.

Salonul Style

PRESIDENTIAL BALLROOM: oferta

Ultimele duminici pe 2011 - salon Luxury, Style, Royal si Glamour.
De la 77 euro la 54 de Euro
All inclusive-meniu de nunta, pachet bar nelimitat.
Aranjament sala (huse de scaun fete de masa si servet)+aranjamente florale.

 

PRESIDENTIAL BALLROOM: contact

Salon Pipera: Sos.Pipera nr.48-50, sector 2, Bucuresti
Salon Militari: Sos. Preciziei nr. 3, sector 6, Bucuresti

Telefon:+4 0741.084.441
+4 0758.839.395

E-mail: office@presidential.ro

PRESIDENTIAL.RO

 

Newsletter