Home STIRI STIRI Noua colectie Bridalissima pentru personalitatea fiecarei mirese

Noua colectie Bridalissima pentru personalitatea fiecarei mirese

Noua colectie Bridalissima pentru personalitatea fiecarei mirese
Raluca Cristea
Luni, 17.09.2012
Rhea Costa a lansat colectia Bridalissima , toamna-iarna 2012/2013, conceputa special pentru toate miresele care isi doresc o zi a nuntii sofisticata, a carei poveste va fi pe buzele tuturor.

Colectia este structurata in functie de personalitatea si stilul viitoarei mirese, adresandu-se astfel fiecarei femei: de la cea care isi doreste o nunta traditionala, pana la cea care vrea sa iasa din tipare.


"Traditional Bride", pentru mireasa care nu vrea ca rochia insasi sa fie o aparitie, ci vrea sa respecte traditia prin linii simple si rafinate. "Bold Bride", pentru femeia cu personalitate coplesitoare, care isi doreste o rochie atipica, care sa iasa imediat in evidenta. "Urban Princess" este mireasa care s-a visat dintotdeauna in rochia alba, de printesa din povesti, dar moderna si decupata din revistele de moda. "Romantic Bride" propune rochii pentru femeia boema, care cauta fluiditate, nu volume si structuri. "Boho-chic Bride" este mireasa hippie, caracterizata de linii simple, accesorizate de broderii, flori, bentite in par.
Colectia cuprinde si doua rochite speciale din colectia "Flower Girl for Pink& Blue", pentru micutele care dau o nota inocenta evenimentului.

"Bridalissima" poate fi gasita in showroom-ul Rhea Costa din Popa Nan nr 13, iar creatiile "Flower Girl" in concept store-ul pentru copii Pink&Blue din Str. Putul lui Zamfir nr. 26. 



Newsletter