Home STIRI STIRI Noblesse Interiors te invita sa redescoperi luxul si bunul gust

Noblesse Interiors te invita sa redescoperi luxul si bunul gust

Noblesse Interiors te invita sa redescoperi luxul si bunul gust
Karena.ro
Marţi, 27.09.2016
Mobilarea unei locuinte poate reprezenta deseori o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi.Ne dorim bun gust, un anume stil, ceva care sa rezoneze cu atmosfera si cu preferintele. Cum putem face pentru a duce la indeplinire aceste obiective? Raspunsul sta in Noblesse Interiors, brandul care duce la urmatorul nivel luxul si rafinamentul.
Atunci cand ai nevoie de recomandarea unor specialisti pentru amenajarea locuintei, designerii Noblesse Interiors sunt cea mai potrivita alegere. Trendurile sunt in continua schimbare, prin urmare numai o echipa de profesionisti iti poate oferi cele mai bune sfaturi.
Anul 2016 poate fi caracterizat ca fiind un an in care clasicul revine pe pozitie si este preferat in detrimentul mobilierului modern. Tot mai multi cumparatori aleg sa isi mobileze casele cu canapele masive, cu paturi din lemn masiv sau cu dulapuri din lemn de esenta tare.
Nostalgia dupa vremuri apuse isi spune cuvantul pentru fiecare dintre noi. In trecut se punea mai mult accent pe detalii, pe calitate si pe unicitate. De asemenea, cu totii stim ca mobilierul din lemn masiv este foarte rezistent si se comporta excelent de-a lungul timpului, putand fi folosit chiar de mai multe generatii.
Daca te orientezi catre mobilier din lemn masiv, ai doar de castigat. Indiferent daca amenajezi locuinta proprie, cea pe care urmeaza sa o inchiriezi sau chiar un spatiu HoReCa pe care il detii, mobila din lemn masiv confera un plus de valoare oricarui spatiu.

De unde poti cumpara mobilier din lemn masiv de inalta calitate?

In cazul in care vrei sa cumperi mobilier din lemn masiv de cea mai buna calitate pentru casa sau apartamentul tau, poti sa te orientezi catre Noblesse Interiors. Acest brand comercializeaza produse provenite de la peste 350 de colectii cunoscute la nivel national si international, produsele de exceptie realizate de designeri celebri.
Chiar daca investitia in mobiler din lemn masiv este mai mare fata de una facuta in mobilier din alte materiale, cert ramane un singur fapt: locuinta ta va capata un aspect unic, deosebit si va avea o valoare specifica. Asa cum vedem in revistele de specialitate, mobila din lemn masiv se caracterizeaza prin anumite detalii, la realizarea acesteia se folosesc tehnici de lucru foarte bine stabilite, deseori se lucreaza manual, astfel accentul punandu-se pe calitate si unicitate.
Mobila din lemn masiv impresioneaza de la inceput, atrage atentia tuturor, iar daca este aleasa cu gust, in mod cert va conferi o nota de eleganta suprema incaperii in care o vei aseza. Nici nu mai conteazadaca este vorba de locuinta, receptia unui hotel sau un magazin cu haine de la creatori de moda internationali - efectul va fi acelasi.

In ce consta oferta firmei Noblesse Interiors?

Prin intermediul site-uluiwww.noblesseinteriors.com pot fi vizualizate numeroase colectii de mobilier, textile, accesorii, decoratiuni, corpuri de iluminat, covoare si alte elemente pentru amenajari interioare.
Clientii interesati sa cumpere mobila din lemn masiv au la dispozitie cel mai exclusivist showroom din Europa de Sud Est. Pe langa numeroasele piese de mobilier, firma mai comercializeaza lucrari de arta si piese de anticariat de foarte marevaloare.

Care sunt solutiile de care poti sa beneficiezi apeland la cei de la Noblesse Interiors?

Specialistii din cadrul firmei Noblesse Interiors ofera solutii complete si personalizate pentru amenajari interioare.
Mai exact, aici ai asigurate servicii de consultanta gratuita in materie de design interior, servicii de montaj si transport al mobilierului la domiciliu, realizarea de proiecte design interior 2D si 3D pentru spatii HoReCa, office, rezidentiale, deplasare pentru masuratori si vizionare a spatiului si realizare de proiecte tehnice de dressing-uri si bucatarii.
Brandul Noblesse Interiors devine astfel alegerea perfecta, indiferent de tipul de spatiu pe care vrei sa il amenajezi: locuinte, birouri, spatii publice, spatii comerciale (magazine, centre comerciale) etc.
Printre cele mai apreciate si cumparate piese de mobilier din lemn masiv comercializate de compania Noblesse Interiors se numara cele incluse in colectiile Volga, Baroco, Napoleone sau Noble. Toate pot fi vizionate in showroom sau la adresa web mentionata anterior.


Imaginatie, creativitate, eleganta si bun gust

La Noblesse Interiors lucreaza adevarati profesionisti, carora le place sa isi foloseasca cunostintele, imaginatia si creativitatea pentru a oferi celor interesati cele mai bune servicii de consultanta. Echipa Noblesse Interiors este formata din persoane care apreciaza bunulgust, eleganta si rafinamentul.
In cadrul site-ului, clientii pot alege criterii specifice pentru a gasi cele mai potrivite piese de mobilier. Astfel, oricine poate alege dupa:
- stil: clasic, contemporan, modern sau vintage-industrial;
- finisaje: lemn, piele, piele ecologica, sticla, metal;
- colectii: Alexandra, Arena&Domino, Charme, Bentley, Kronos, Kenton, Web Evolution, Silvano etc.
Inclusiv la capitolul cromatica, exista o paleta foarte variata, indiferent de tipul de material sau finisaje. Alegerea culorilor potrivite pentru piesele de mobilier este foarte importanta, drept pentru care specialistii Noblesse Interiors ofera doua recomandari de baza:
"Nu recomandam amplasarea intr-o camera mica, a mobilierului inchis la culoare, intrucat se va accentua impresia de restrangere a spatiului. Intr-un astfel de caz este mult mai indicata alegerea tonurilor deschise, pastelate, pentru piesele de mobilier. Pe de alta parte, daca spatiul ce trebuie amenajat este unul ce va fi folosit intens, piesele in culori inchise reprezinta cea mai buna optiune."

Calitate desavarsita pentru cei mai exigenti clienti

Factorul financiar are o relevanta destul de redusa, atunci cand intentionezi sa cumperi piese de mobilier aspectuoase, rafinate, elegante, ce poarta emblema calitatii. Noblesse Interiors pune de fiecare data accentul pe calitate, pentru a multumi si cele mai exigente gusturi.
"Daca un produs are un design deosebit, insa calitatea acestuia este una neconforma cu standardele inalte ale clientilor foarte exigenti, exista sanse minime ca acesta sa fie cumparat. Clientii nostri prefera sa investeasca mai mult in produse de o calitate desavarsita, realizate din materiale foarte bune, alese si lucrate cu multa atentie. In cadrul numeroaselor incaperi ale showroom-ului puteti regasi diverse combinatii de design-uri si stiluri de inspiratie occidentala sau orientala." - declara managerul de vanzari Noblesse Interiors.
Persoanele pasionate de lux, frumusete si eleganta se vor regasi cu siguranta in universul creat de cei de la Noblesse Interiors. Practic,cu ajutorul acestui brand recunoscut, iti poti mobila complet intreaga casa, poti redefini camerele hotelului pe care il administrezi sau poti schimba cu totul aspectul spatiului comercial pe care il detii. Clientii se vor arata cu siguranta placut surprinsi de noua imagine pusa la dispozitie!
Intotdeauna luxul a reprezentat un adevarat ideal pentru foarte multi ani; atunci cand luxul devine accesibil, este evident foarte atractiv si atrage cu siguranta un numar mare de clienti sau pur si simplu vizitatori.

Cum poti lua legatura cu reprezentantii Noblesse Interiors?

Noblesse Interiors este prezent in Bacau si in Bucuresti prin intermediul a doua showroom-uri impozante. Cel din capitala se afla situat in sectorul 2, pe strada Sfintilor, nr 7, iar cel din Bacau, este localizat pe strada Stefan cel Mare, nr 2. Pentru a discuta detalii sau pentru a primi lamuriri suplimentare nu ezita sa contactezi reprezentantii Noblesse Interiors prin e-mail sau telefon.
Datorita colaborarilor de succes cu producatori renumiti si cu produse de o calitate remarcabila, Noblesse Interiors constituie un partener redutabil pentru arhitecti, designeri sau pur si simplu pentru persoane care doresc sa isi amenajeze locuinta intr-un stil propriu, deosebit si cu bun gust.
Noblesse Interiors te va convinge ca merita sa devii client din primele secunde petrecute in showroom sau pe site. Nimic nu poate fi mai placut si usor decat sa ai posibilitatea de a-ti amenaja orice spatiu dupa preferinte, gasind de fiecare data produsele de care ai nevoie.

Newsletter