Home STIRI STIRI MOMENTS by BIEN SAVVY, Limited cocktail edition 2013

MOMENTS by BIEN SAVVY, Limited cocktail edition 2013

MOMENTS by BIEN SAVVY, Limited cocktail edition 2013
Karena
De Karena
Miercuri, 25.09.2013

Pentru femeia care iubeste si traieste intens, Bien Savvy a lansat colectia limited edition de rochii de cocktail si seara MOMENTS, un rasfat in materiale pretioase si culori senzuale al carui element-cheie este dantela.

Fiecare rochie este garantia unei nopti in centrul atentiei, avand detalii care atrag atentia, transparente si decupaje care farmeca privitorul. Pretioasa dantela frantuzeasca Solstiss imbraca cu senzualitate liniile corpului in timp ce voalul de matase si taftaua creeaza volum pentru a accentua talia. Rezultatul ? Rochii elegante si senzuale care avantajeaza silueta si pun in valoare femeia care isi doreste sa straluceasca in momentele cheie din viata ei.

Moments of lace
Moments of lace 2
 Moments of lace
 Moments of lace

 

Culorile vedeta sunt verde, rosu si negru. Rochiile din dantela rosie, rochiile verzi cu spatele gol si rochiile din tulle nude cu dantela brodata sunt piese care nu pot fi trecute cu vederea, mai ales cand femeia care le poarta este fericita si increzatoare in propria frumusete.

 Moments of love Moments of love 2
 Moments of love  Moments of love

 

MOMENTS by BIEN SAVVY este o mini colectie dedicata romantismului si fiecare dintre cele 11 rochii spune o poveste de dragoste : MOMENTS of Love, Passion si Romance. MOMENTS of Night, Mornings si Dream. Sunt clipe pe care nu vrem sa le uitam. Sunt momentele memorabile din viata ta.

Moments of mornings
 Moments of romance
 Moments of mornings
 Moments of romance

 

Contact: office@biensavvy.ro

www.biensavvy.ro

Newsletter