Home STIRI STIRI Mireasa cu ochelari - cum integrati in tinuta de nunta ochelarii de vedere?

Mireasa cu ochelari - cum integrati in tinuta de nunta ochelarii de vedere?

Mireasa cu ochelari - cum integrati in tinuta de nunta ochelarii de vedere?
Corina Naftanaila
Vineri, 24.02.2023
Ziua cea mare se apropie si tentatia este de a schimba tot ce se poate. Multe dintre mirese intra intr-o etapa a disperarii pentru a fi perfecte in acea mare zi. Sunt si dispuse sa renunte la ochelari de vedere in favoarea lentilelor de contact. Daca fac bine ce fac, despre cum integram ochelarii de vedere la tinuta miresei dezbatem in randurile ce urmeaza.

Cert este ca si specialistii ne avertizeaza ca trecerea de la ochelarii de vedere la lentilele de contact necesita acomodare. Asadar, pentru cele care se viseaza independente de ochelarii de vedere si incearca lentilele, ar fi bine sa o faca cu mult inainte de nunta. Asta pentru a evita disconfortul si ochii rosii in marea zi. Sunt insa si alte solutii.

  ochelari de soare Falticeni

E timpul pentru o noua pereche de ochelari!


Daca nu va place look-ul cand purtati ochelarii de vedere, poate ca de vina sunt ramele alese. Exista un lung sir de aspecte de care ar fi bine sa tinem cont cand ne alegem ochelarii de vedere. In magazinele EXPERTOPTIC spre exemplu consilierii ii indeamna pe clienti sa aiba in vedere: culoarea ochilor, a parului, a tenului. De asemenea, conteaza linia sprancenelor si puntea nazala si cum ramele ochelarilor de vedere contureaza chipul. Ideea este sa alegem acele rame care contribuie la look-ul final. Sunt accesorii pe care le vom purta zi de zi.

Din fericire pentru cei si cele care poarta ochelari de vedere acum optiunile sunt dintre cele mai diversificate. Producatorii de rame de ochelari sunt tot mai inventivi si imbina perfect functionalitatea cu stilul. Asadar, acum vorbim de acces la colectii de rame de ochelari de la Furla, Vogue, Dolce&Gabbana, Nina Ricci si nu numai.

Alegere unei noi perechi de rame de ochelari este cu atat mai oportuna, cu cat este totul corelat cu acea zi speciala. Interesul va fi de a alege ceva deosebit. Insa dupa ce ati uitat pretul platit, inca va veti bucura de calitatea ramelor alese. Cel putin daca acestea sunt alese de la EXPERTOPTIC.

Solutii pentru miresele care isi doresc sa puna accent pe zona ochilor

Ochelarii de vedere nu sunt un impediment. Unii recomanda machiajul mai intens. Iata si alte trucuri pentru a alege ochelarii potriviti. La EXPERTOPTIC sunt disponibile rame de ochelari clasice, negre sau cele colorate. In vitrinele magazinelor, fie ca vom cauta ochelari de soare Falticeni, ochelari de vedere in magazinul din Suceava, vom gasi: rame Furla, Vogue, Police, Ray Ban, lentile Rodenstock si lista poate continua cu mult mai multi.

Pentru a scoate cat mai bine in evidenta frumusetea chipului si culoarea ochilor - care sa nu para ascunsi dupa lentile - sunt recomandate ramele colorate. Pentru miresele inzestrate de mama natura cu ochi albastri sunt recomandate lentilele argintii, portocalii sau cele albastre. In schimb, cand vorbim de mirese cu ochii verzi recomandarile in cazul lor se indreapta spre ramele maro, rosii sau chiar fumurii. Despre ramele negre, una din cele mai populare alegeri, se crede ca sunt mai degraba potrivite pentru ochii negri. Cat despre persoanele cu ochi caprui, acestea ar fi bine sa opteze pentru rame verzi sau mov.

Desigur, este ceva iesit din tipare ca ramele ochelarilor sa fie colorate. Suntem mai degraba obisnuiti cu cele clasice, negre si maro.

EXPERTOPTIC - 6 locatii in 5 orase

E timpul pentru o schimbare? Nu uitam de nevoia de a repeta consulul, inainte de a alege o noua pereche de ochelari. La EXPERTOPTIC veti putea face asta gratuit, in oricare din locatii. O programare in magazinele de optica medicala poate fi facuta gratuit si rapid si din pagina oficiala - www.expertoptic.ro.

Newsletter