Home STIRI STIRI Metamorphosis: Marithe lanseaza rochia de mireasa 5 in 1

Metamorphosis: Marithe lanseaza rochia de mireasa 5 in 1

Metamorphosis: Marithe lanseaza rochia de mireasa 5 in 1
Karena
De Karena
Vineri, 05.07.2013

Salonul Marithé lanseaza un concept unic vara aceasta, prin colectia „Metamorphosis", ce cuprinde rochii de mireasa care se pot transforma, in functie de gustul purtatoarei si de momentele din cea mai importanta zi din viata sa. Vedeta noii colectii este rochia „Marithéa" - o rochie de mireasa 5 in 1 - care poate lua forme diferite, pastrandu-si totodata alura feminina si festiva.

Rochiile colectiei „Metamorphosis" sunt lucrate manual si trec intr-o clipa de la un model impresionant tip printesa, la o versiune sexy gen sirena sau la o varianta scurta, deosebit de comoda. In plus, creatorii Marithé propun si versiunile cu bolero sau camasa, ce confera unei rochii sexy acea nota de sobrietate necesara in momentul cununiei religioase.

Ideal Mariaj

Cea mai spectaculoasa dintre creatiile colectiei „Metamorphosis" este, de departe, rochia „Marithéa", o rochie de mireasa 5 in 1, care satisface capriciile oricarei femei pregatita sa spuna „da". Asta pentru ca „Marithéa" poate fi purtata in cinci variante diferite - printesa, printesa cu bratele acoperite, sirena, scurta si sexy sau balerina - mireasa lasand celor din jur senzatia ca si-a schimbat tinuta de cinci ori pe parcursul zilei nuntii. Transformarile se fac insa comod si practic, rochia fiind prevazuta cu nasturi si fermoare discrete ce inlesnesc trecerea de la o versiune la alta. Un alt avantaj al acestei rochii, ca de altfel al tuturor rochiilor din colectia „Metamorphosis", este faptul ca ele pot fi refolosite, rochita de baza putand fi creata in orice culoare si purtata, apoi, la o petrecere sau in club.

Marithea 1
Marithea 2

Week-end-ul mireselor nehotarate, intre 5 si 7 iulie

Salonul Marithé isi deschide usile, in acest week-end, tuturor mireselor care nu si-au gasit inca rochia de mireasa si nu s-au hotarat ce model sa aleaga. Astfel, de vineri, 5 iulie si pana duminica, 7 iulie, intre orele 10.00 si 19.00, sunt asteptate la sediul Marithé toate viitoarele mirese care vor sa admire rochiile concept 2, 3, 4 sau 5 in 1 si sa se bucure de o reducere de 30 % la toate creatiile „Metamorphosis". Totodata, organizatorii evenimentului au pregatit reduceri de 50 % pentru toate rochiile aflate pe stocul Marithé, precum si premii constand in vouchere pentru sedinte de machiaj, coafura sau tratamente VIP pentru ten.

Marithe
Viitoarele mirese sunt asteptate la sediul Marithé din Strada Clucerului, numarul 4. Accesul se face pe baza de programare, la numarul de telefon 0720.355.285.

 

Newsletter