Home STIRI STIRI Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au logodit. Iata inelul!

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au logodit. Iata inelul!

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au logodit. Iata inelul!
Raluca Cristea
Marţi, 05.02.2013
Conform revistei People, in urma cu cateva zile, Gerard Butler a fost fotografiat intrand in mai multe magazine cu bijuterii de lux, in cautarea unui inel de logodna. Ba chiar a fost vazut si alaturi de Madalina Ghenea, cautand, probabil, verighetele. A doua zi, jurnalistii l-au presat cu intrebari legate, evident, de o posibila casatorie cu frumoasa lui iubita, pe care acesta o alinta Maddie. Raspunsul carismaticului actor a fost "No comment".
Dar iata ca, la doar o zi diferenta de la scurta si enigmatica declaratie, Gerard Butler chiar i-a pus un inel pe deget iubitei lui. Sa fie oare acest inel chiar mult asteptatul inel de logodna?


Madalina Ghenea pare sa confirme aceasta ipoteza din moment ce, in culmea fericirii, s-a pozat cu stralucitoarea bijuterie pe deget si i-a trimis poza bunului ei prieten, Mihai Morar. 
 

„Model deosebit! Intr-o epoca in care toata lumea poarta capete de mort, sa porti un inel atat de simplu si diafan mi se pare de aplaudat", a declarat Mihai Morar, odata ce a primit poza de la buna lui prietena.

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au cunoscut in primavara lui 2012, la filmarile unui spot publicitar si de atunci sunt de nedespartit. In tot acest timp, romanca si-a petrecut Sarbatorile si Revelionul alaturi de acesta, i-a vizitat deja parintii, in Scotia, ba mai mult, este alaturi de actor la majoritatea evenimentelor unde este invitat.



Diferenta de 18 ani dintre cei doi (Madalina - 25, Gerard - 43) nu pare sa isi spuna cuvantul, ba mai mult, frumoasa romanca a reusit, se pare, sa il cucereasca iremediabil pe vesnicul burlac si sa-l faca sa-si doreasca o viata de familie.

 

Iti place si tie inelul de logodna al Madalinei Ghenea?
Newsletter