Home STIRI STIRI Lenjerii de pat de calitate, doar la Vise Pufoase!

Lenjerii de pat de calitate, doar la Vise Pufoase!

Lenjerii de pat de calitate, doar la Vise Pufoase!
Karena.ro
Joi, 04.05.2017
Cu totii ne-am confruntat cel putin o data cu probleme cu somnul. Exista o multitudine de factori care duc la insomnie, insa rezultatul este mereu acelasi: oboseala, dispozitie proasta si niciun zambet pe chip pana la finalul zilei. Aceste simptome" ne afecteaza viata de zi cu zi si ne impiedica sa ducem la capat task-urile si cererile primite, asa ca se pune un accent destul de serios pe rezolvarea acestei situatii.

Una dintre cauzele care duc la insomnie este lipsa unei lenjerii de pat confortabile, care sa asigure un somn odihnitor peste noapte. Chiar daca la prima vedere nu pare un factor atat de important, confortul pe timpul noptii este obligatoriu pentru un somn linistit. Aici intra multi factori in ecuatie, precum materialul din care este realizata lenjeria de pat, proprietatile acestuia, dar si modelul pe care l-ai ales. Pentru a-ti fi mai usor, ai nevoie de un magazin online cu lenjerii din diverse categorii, cu preturi pentru toate buzunarele si cu specialisti care sa-ti fie alaturi pe parcursul comenzii tale.


VisePufoase.ro  este unul dintre cele mai mari magazine online de lenjerii de pat din Romania. Cu peste 900 de produse active, Vise Pufoase iti recomanda lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, paturi si alte articole destinate dormitorului de la fabrici de renume din Pucioasa si Mizil. Avand atatea produse disponibile pe site, ai nevoie de putin ajutor in a stabili care este lenjeria de pat de care ai nevoie, fie ca este vorba de material, imprimeuri, grosimea materialului sau promotiile pe care le avem pentru tine. Pentru a-ti fi mai usor, am realizat un mic ghid cu cele mai importante categorii de pe site-ul nostru, cu produse care sigur iti vor fi pe plac:

- Lenjerii din bumbac 100%. Sunt cele mai cautate lenjerii de pat datorita proprietatilor acestui tip de material. Printre acestea enumeram senzatia sporita de confort, absorbtia umezelii pe timpul noptii, factorul hipoalergernic dar si rezistenta in timp la spalari repetate. Vise Pufoase iti ofera lenjerii de pat din bumbac de cea mai inalta calitate in peste 120 de modele si culori, potrivite atat pentru dormitoarele mobilate clasic, cat si pentru cei care prefera un stil minimalist. Poti alege o lenjerie cu model floral, geometric, tematic sau arhitectural - sigur vei gasi ceva pe placul tau;

- Lenjerii Homeberry. Cea mai noua categorie de la Vise Pufoase contine lenjerii de pat de o calitate inalta, intr-o serie de imprimeuri apreciate de catre clientii nostri. Imprimeurile alese se potrivesc de asemenea unor dormitoare mobilate in stiluri moderne sau clasice;

- Lenjerii ELVO. Acestea intregesc una dintre cele mai populare categorii de lenjerii de pat de la Vise Pufoase. Combinand cel mai mic pret pentru lenjeriile de pat cu imprimeuri extrem de placute, lenjeriile ELVO se bucura de un real succes. Le recomandam pentru dormitoarele decorate in stil similar cu culorile alese, dar si pentru dormitoarele care au nevoie de o pata de culoare printr-o cale neconventionala;

- Lenjerii creponate. Poate cea mai mare calitate a lenjeriilor creponate este reprezentata de versatilitatea lor: acestea nu trebuie calcate, ceea ce ne scuteste de mult timp petrecut in spatele mesei de calcat. Textura materialului este una foarte interesanta, iar paleta variata de culori va avea cu siguranta o lenjerie de pat pe gustul tau;

- Lenjerii Damasc. Poate cele mai elegante lenjerii de pat, cele Damasc sunt realizate din bumbac 100% si sunt foarte confortabile. Acestea sunt disponibile doar in culori uni si vor aduce dormitorului tau un suflu de eleganta si stil care nu se va demoda niciodata. Iti recomandam lenjeriile Damasc de culoare alba, albastra sau mov!

- Lenjerii Hendi Trend. O alta categorie intrata in topul preferintelor clientilor nostri este cea cu lenjerii Hendi Trend, cu un curcubeu de culori si modele menite sa infrumuseteze spatiul de dormit. Preturile acestora sunt foarte avantajoase, iar reducerile constante nu fac decat sa aduca surprize placute de fiecare data!

Alte produse care merita mentionate sunt pilotele 4 Anotimpuri sau din puf de gasca, pernele de calitate, husele de pat sau paturile, care intregesc seturile complete de dormitor.

Comenzile pot fi plasate online, telefonic/prin Whatsapp la 0763 800 900, pe mail sau prin chat-ul de pe site - oricum iti este mai usor. Avand in vedere ca aproape toate produsele se afla pe stoc, livrarea are loc intr-un termen foarte scurt pentru ca tu sa te bucuri de noua ta lenjerie de pat cat mai repede. Vei fi apelat de unul dintre colegii nostri inainte de plecarea comenzii pentru a stabili micile detalii care fac diferenta.

In ceea ce priveste livrarea, lucram cu parteneri de curierat ca Fan Courier si GLS - care au dovedit in timp eficienta, rapiditate si seriozitate in livrarea produselor noastre. Produsul tau va ajunge la destinatie rapid si in siguranta multumita celor doi parteneri. Asteptam cu drag comanda ta la Vise Pufoase: somnul odihnitor este foarte important, acorda-i atentia meritata!

Newsletter