Home STIRI STIRI Lena Criveanu a creat o colectie exclusiv pentru www.fashionup.ro

Lena Criveanu a creat o colectie exclusiv pentru www.fashionup.ro

Lena Criveanu a creat o colectie exclusiv pentru www.fashionup.ro
Raluca Cristea
Miercuri, 27.06.2012
Colaborarea dintre www.fashionup.ro si Lena Criveanu debuteaza cu o colectie in serie limitata, "Wind Of Colours", creata de designer in exclusivitate si comercializata in magazinul online la preturi speciale.
Bucuresti, 21 iunie 2012 - Lena Criveanu a creat colectia Wind Of Colours in exclusivitate pentru mall-ul online www.fashionup.ro.

Colectia de vara poarta amprenta designerului consacrat si este formata din rochii, bluze si fuste in culori pastelate, cu imprimeuri florale si paiete. Materialele folosite sunt usoare si pot fi purtate atat intr-o zi torida de vara, cat si seara, in cadrul ocaziilor mai speciale.

Rochie Lena Criveanu - 440 lei            Top Lena Criveanu - 260 lei

Produsele se pot comanda pe www.fashionup.ro, sectiunea Designeri, link: http://www.fashionup.ro/brand-lena-criveanu.html , la un pret special cu 50% discount, valabil pana la 1 iulie 2012. Preturile pornesc de la 130 lei pe articol, iar produsele se realizeaza pe comanda speciala, in atelierul designerului, in termen de 5 zile.

Despre www.fashionup.ro:
FashionUp.ro este primul mall online din Romania, lansat in 2009, ce comercializeaza peste 500 de branduri fashion (Mango, Ecco, Miss Sixty, Moschino, Burberry, Calvin Klein, etc), listate in peste 20.000 de produse si se prezinta ca un punct de referinta pentru cumparaturile online care vizeaza femei si barbati de toate varstele, interesati de ultimele tendinte de fashion si care au o cultura a brandului bine dezvoltata.

Despre Lena Criveanu:
Lena Criveanu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani in strainatate, participand la targurile de profil din Paris si New York, dar si la renumita Berlin Fashion Week, in 2011 si 2012, unde a primit aplauzele publicului si recunoasterea presei internationale.

Creatiile Lenei pot fi admirate, incercate si achitionate in magazinul-boutique ce ii poarta numele, deschis pentru publicul larg din 2010.


Top si fusta Lena Criveanu - 320 lei si 570 lei       Rochie Lena Criveanu - 720 lei    

 

Newsletter