Home STIRI STIRI La Bucuresti Mall - Vitan, Love is in the air in toata luna februarie

La Bucuresti Mall - Vitan, Love is in the air in toata luna februarie

La Bucuresti Mall - Vitan, Love is in the air in toata luna februarie
Georgiana V Popa
Marţi, 05.02.2019

In luna iubirii, Bucuresti Mall - Vitan da startul campaniei "Love is in the air", al carei premiu consta intr-o escapada in doi, oriunde in lume: un castel romantic, un oras al dragostei, o insula din Grecia.

Magia poate incepe cu o fotografie in Bucuresti Mall-Vitan: pentru a intra in concurs, amatorii trebuie sa publice pe contul personal de Instagram o fotografie care sa includa doua persoane si elemente definitorii ale caruselului din incinta mall-ului. Accesul la carusel este gratuit. Totodata, pentru validarea participarii la campanie, trebuie parcursi cinci pasi simpli: sa dea "follow" contului de Instagram Bucuresti Mall-Vitan. Apoi, check-in in Bucuresti Mall - Vitan si tag contului de Instagram al centrului comercial in fotografia propusa pentru participare. Poza trebuie sa aiba in descriere #RomanticCarouselRide. In plus, pe durata campaniei (1 februarie - 28 februarie), participantii trebuie sa aiba contul de Instagram setat public pentru ca organizatorii sa poata vedea fotografiile si sa ii inregistreze in concurs.

mall vitan

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Pe 4 martie 2019, numele lui va fi anuntat pe contul de Instagram Bucuresti Mall - Vitan printr-o postare a fotografiei inscrise in campanie si un tag al contului sau de pe reteaua de socializare. Iar escapada romantica poate fi organizata pana in luna iunie 2019.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul bucurestimall.ro sau pagina de Facebook Bucuresti Mall-Vitan.

Newsletter