Home STIRI STIRI Krups Intuition, cand cafeaua preferata se transforma in povesti frumoase de iarna

Krups Intuition, cand cafeaua preferata se transforma in povesti frumoase de iarna

Krups Intuition, cand cafeaua preferata se transforma in povesti frumoase de iarna
Corina Naftanaila
Marţi, 22.12.2020
Cu zambetul larg, pasesti timid catre el in pijamaua cu motive de Craciun. Sst, vrei sa il surprinzi in timp ce iti prepara cafeaua preferata, dar, de fapt... cea surprinsa esti chiar tu! Ti-a intuit dorinta si ti-a daruit un cadou magic de sarbatori - Krups Intuiton, espressorul intuitiv la care ai visat tot anul!

Next step? O cafea in doi! Te lasi ghidata de interfata intuitiva a noului espressor si alegi dintr-o gama variata de retete prestabilite: ristretto, espresso, flat white, americano dublu, ceai parfumat sau ciocolata calda peste care ai presarat un praf de scortisoara.

Fara doar si poate, Craciunul acesta este despre voi, despre momente frumoase acasa in timp ce savurati impreuna cafeaua cu iz de sarbatoare. Iar cu espressorul Krups Intuition ai posibilitatea sa ajustezi intensitatea si cantitatea bauturii preferate - aparatul memoreaza doua retete personalizate si prepara concomitent doua cafele. La final, adaugi o spuma fina si catifelata cu ajutorul duzei de spumare a laptelui, pentru o experienta ce iti va lumina intreaga zi.

ceasca de cafea pe masa

Pe blatul din bucatarie sau langa mini bar?

Acolo unde ti l-ai imaginat intotdeauna! Espressorul automat Krups Intuition are un design elegant si compact, cu un recipient de apa de 3 litri si unul de 250 de grame pentru cafea.

Totodata, modul in care a fost proiectat iti permite sa cureti facil colectorul de zat amplasat frontal sau tavita pentru picaturile de apa. Si asta nu e tot - sistemul intuitiv luminos iti semnalizeaza cand nivelul de apa si cafea a scazut, dar si cand aparatul are nevoie de mentenanta.

#Goodtoknow Krups Intuition are integrat sistemul Quattro Force ce imbunatateste procesul de preparare al bauturii tale - rasnire cu 20% mai rapida, sistem avansat de extractie a cafelei si drenaj automat dupa fiecare utilizare.
Si evident, Craciunul este de fapt bucuria de oferi cadouri minunate, cu parfum de sarbatoare! Continua povestea si alege unul dintre espressoarele automate Krups cu functii speciale si setari intuitive pe care sa il daruiesti unei persoane dragi tie.
This is Christmas!

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.

Newsletter