Home STIRI STIRI Krups Barista New Age, experienta unui coffee shop la tine acasa

Krups Barista New Age, experienta unui coffee shop la tine acasa

Krups Barista New Age, experienta unui coffee shop la tine acasa
Ana Munteanu
Marţi, 22.05.2018
Kopy Luwak, Black Ivory sau cafeaua preferata a lui Napoleon? In realitate, cea mai buna cafea este cea pe care o prepari chiar tu! Coffee lover declarat, acum poti descoperi o lume plina de arome si texturi cu Barista New Age de la Krups , espressorul automat pentru cele mai rafinate bauturi pregatite dupa retete faimoase.

Ziua buna se cunoaste de dimineata

Odata intrat in comunitatea pasionatilor de cafea, transformi momentele zilei intr-un mod de viata pe care il vei adora. Cum incepe totul? Cu un ecran intuitiv! Selecteaza bautura preferata si Krups Barista New Age iti va raspunde cu un espresso pentru diminetile in care esti pe fuga, un cappuccino pe care il savurezi in liniste la pranz sau un caffe latte usor, de seara.
Completeaza cu un detaliu important - aparatul dispune de 17 bauturi presetate pe gustul fiecaruia; 9 retete pentru cafea neagra, 7 pentru cafea cu lapte si functia de apa fierbinte pentru ceaiuri aromate.
Iar daca doresti ca bucataria ta sa devina coffee shop-ul la care ai visat intotdeauna, creeaza cel mai hot eveniment al verii pe pagina ta de Facebook. Si, astfel, vei detine recordul cu cei mai multi participanti.
Impresioneaza-ti prietenii cu tehnologiile unice ale espressorului Barista New Age. Sistemul Krups Quattro Force ofera o rasnire cu 20% mai rapida in comparatie cu modelele anterioare Krups, presare perfecta si sistem de extractie avansat al cafelei. Functia de memorare te va ajuta sa ai acces rapid la retete tale favorite, iar cu One-Touch-Cappucino vei obtine echilibrul perfect intre densitatea micro-spumei si temperatura optima de preparare a unui cappuccino cremos, printr-o simpla apasare de buton.

Secretul spumei perfecte

#GoodtoKnow - prin sistemul unic Krups in-cup, espressorul spumeaza laptele direct in paharul sau ceasca ta. Cum functioneaza? Duza inclusa in aparat coboara, incalzeste laptele si apoi il spumeaza. Deci, Latte Macchiato sau Flat White cu o spuma irezistibil de cremoasa?
In plus, rasnita conica din metal dispune de patru setari automate ce ajusteaza gradul de rasnire de la o macinare fina pentru un espresso compact pana la una grosiera pentru cafele cu o intensitate a aromei mai slaba.
Next step, decoreaza-ti bucataria in tendintele Hi-Tech si integreaza espressorul Barista New Age, cu design modern si elegant & get the party started!

Newsletter