Home STIRI STIRI KillyS te invita la ceaiul de la ora 5

KillyS te invita la ceaiul de la ora 5

KillyS te invita la ceaiul de la ora 5
Karena
De Karena
Sâmbătă, 25.08.2012
Joi, 23 august, KillyS si-a invitat fanii de pe Facebook la ceaiul de la ora 5, in cadrul unui eveniment organizat special pentru ei. In cadrul acestui eveniment organizat la Ceainaria Infinitea, prietenii KillyS au avut ocazia sa deguste bunatati home made, sa testeze produse KillyS si sa se bucure de multe surprize.

"Ne-am imaginat acest eveniment ca o intalnire intre prietene, la un ceai aromat, un cookie delicios si o adiere placuta. Am vrut sa combinam sfaturile de ingrijire ale unghiilor cu distractia si cu moda. Ne-am propus sa le oferim o seara minunata invitatelor si credem noi ca am reusit " (Ioana Pascan, Marketing Manager Apollo Mod Distribution, importator si distribuitor unic al brandului KillyS)

Prima surpriza a serii, asa cum le-am promis invitatelor si in invitatia trimisa, a fost sa le accesorizam. Prietenii nostri de la Meli Melo au avut grija de asta. Astfel ca in scurt timp la gatul doamnelor sedeau jucaus coliere si esarfe de inspiratie Brit.


O data doamnele accesorizate, invitata noastra speciala Cristina Udrea a prezentat tips & tricks pentru ingrijirea unghiilor si realizarea manichiurii acasa, cu produse KillyS. De la Cristina am aflat si care sunt tendintele toamna-iarna in materie de culori si forme ale unghiilor dar si care sunt cele mai cerute tipuri de manichiura la ora actuala. Cristina este tehnician de unghii in cadrul saloanelor Keune Studio Fashion Hair.

 

Seara s-a incheiat cu o tombola mai putin obisnuita si cu un scurt joc de carti. Invitatelor le-a fost inmanat de la inceputul serii cate un catonas pe care i-au adresat Cristinei cate o intrebare. La sfarsitul prezentarii Cristina a ales cele mai interesante 10 intrebari care au fost premiate. Castigatoarele au trebuit sa extraga cate o carte de joc inainte de a intra in posesia premiilor, fiecarei carti corespunzandui cate un cadou. Premiile au fost oferite de prietenii nostri de la: Academia Keune Studio Fashion Hair, Meli Melo, Bonsai, Lush, Family Care, Himalaya Herbals, Martini Spa, Hello Kitty si Montagne Jeunesse.

 

Organizatorii acestui eveniment au fost reprezentantii Apollo Mod Distribution (Ioana Pascan - Marketing Manager, Laura Perian - Brand Manager, Ioana Nastase - Brand Manager) in colaborare cu Cristina Udrea - tehnician de unghii al saloanelor Keune Studio Fashion Hair (www.keune.ro) si Razvan Danaila - fotograf (www.razvandanaila.ro)


Despre KillyS
KillyS este o gama completa de produse si accesorii destinate ingrijirii unghiilor, importata si distribuita exclusiv de Apollo Mod Distribution. Aceasta gama se regaseste in hypermarketurile si supermarketurile din intreaga tara. Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai important importatori si distribuitori de produse cosmetice si de ingrijire din Romania, cu peste 850 de produse in portofoliu.

Newsletter