Home STIRI STIRI Jurnalul lui Mos Craciun: cadouri pentru personalitati boeme si romantice

Jurnalul lui Mos Craciun: cadouri pentru personalitati boeme si romantice

Jurnalul lui Mos Craciun: cadouri pentru personalitati boeme si romantice
Corina Naftanaila
Miercuri, 06.01.2021
A trecut deja luna decembrie, dar stim ca inca te gandesti ce cadouri sa oferi celor dragi, dar poate esti inca in dubii. Adevarul este ca niciodata nu-i usor sa alegi un cadou pentru o alta persoana, indiferent daca iti este sot, tata, matusa sau sora.
Sfatul nostru este sa te gandesti in primul rand ce fel de personalitate are persoana care il va primi. In al doilea rand, fa alegerea din punctul ei de vedere, nu din al tau. Pune-te in locul sau si imagineaza-ti ce i-ar placea sa primeasca oricand, ca in final sa ii oferi darul cu toata dragostea ta. Deoarece articolul de azi le are in centru pe femeile romantice, sensibile, extrem de suave, dar in acelasi timp determinate si pline de viata, iata lista noastra cu idei pentru „Mos Craciun" din toata perioada anului:

Bijuterii

Orice femeie adora bijuteriile. Noi inca nu am gasit femeia care sa nu aprecieze o pereche de cercei din argint sau din aur. Daca prietena ta este inclinata spre arta si de multe ori o surprinzi visand cu ochii deschisi, sugestia noastra este o brosa delicata, in forma animalului ei preferat. De altfel, ii va decora atent paltonul sau sacoul, dar o poate agata si pe palaria de iarna sau caciula favorita. Optiunile sunt variate, iar bijuteriile, foarte versatile. Detalii aici

cutie de cadou pentru femei

Kit personalizat de aromoterapie

Se vorbeste tot mai des despre conceptul de wellness, dar cu toate astea putini ii inteleg sensul, iar inca si mai putini oameni il practica corect. Wellness reprezinta starea de bine mintala, fizica si sociala pe care cineva o poate experimenta. E nevoie de multa munca pentru a ajunge la un echilibru intre cele trei paliere principale din viata, dar nu imposibil. Recomandarea noastra este sa oferi in dar un set de aromoterapie alcatuit dintr-un difuzor de arome cu ultrasunete si uleiuri esentiale, precum portocala dulce, vanilie, salvie sau lavanda.

Adauga o lumanare parfumata din ceara de soia. Cele mai dragute alegeri in materie de lumanari sunt cele cu mesaje trasnite. Ba mai mult, din ce in ce mai multe branduri produc lumanari in cesti sau cani de portelan, cu o tenta vintage clara. Inima ei romantica cu siguranta va aprecia un astfel de cadou.

Carti si jurnale

Stii foarte multe lucruri despre ea. Probabil va cunoasteti de o viata, asa ca ii stii pasiunile si hobby-urile. De aceea, un planner pentru 2021 pentru setarea obiectivelor lunare si anuale este o buna optiune. Sunt foarte multi producatori romani care lucreaza cu piele si coperteaza intr-un mod maiestuos jurnale si agende. Un singur click pe Google si te vei convinge. Iar daca lectura este pasiunea ei absoluta, o carte pe care stii ca o are in lista de dorinte este un must. Un alt cadou de care s-ar bucura este un album pentru masuta de cafea. Acest gen de carti se gasesc peste tot in online, dar si anticariatele sunt o sursa inepuizabila de variante.

Micile lucruri conteaza, iar prietenia se intretine prin iubire sincera si devotament. Dar tu stii asta deja. Erai doar nelamurita cu privire la cadourile de Craciun. Bine ca am rezolvat noi dilema asta pentru tine. Tu doar ai grija sa alegi cadoul potrivit si nu uita sa-l impachetezi in cel mai dragut mod posibil.

Sursa foto: Pexels

Newsletter