Home STIRI STIRI Jubile The Ballroom Decebal - noua locatie de evenimente din centrul Bucurestiului

Jubile The Ballroom Decebal - noua locatie de evenimente din centrul Bucurestiului

Jubile The Ballroom Decebal - noua locatie de evenimente din centrul Bucurestiului
Raluca Cristea
Marţi, 24.07.2012
Jubile The Ballroom Decebal este noua locatie de nunti si evenimente ce ofera concepte speciale de petrecere, servicii personalizate fiecarui client in parte, precum si o gama variata de accesorii destinate nuntilor.


Situat pe Soseaua Mihai Bravu nr.223, ballroom-ul are o capacitate de aproximativ 140 de persoane sitting si 300 de persoane standing pentru fiecare dintre cele 2 sali de eveniment. Locatia ofera clientilor si o parcare proprie incapatoare si paza.

Jubile The Ballroom Decebal a fost creat din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu o locatie centrala, avand in vedere atat cererea de pe piata organizarii evenimentelor corporate, cat si pe cea de evenimente sociale. Intre anii 2008-2011 a fost resimita o scadere masiva de pana la 30% din cota de piata a acestui segment. Anul 2012 a adus pe aceasta piata o redresare cu 10% fata de ultimii 3 ani. De asemenea, piata resimte o crestere si in privinta bugetelor alocate acestui domeniu de activitate, atat pentru bugetul oferit locatiei, cat si pentru celelalte servicii auxiliare, precum rochiile de mireasa, aranjamentele florale, marturiile, serviciile foto-video si momente speciale oferite invitatilor.


Jubile The Ballroom se pozitioneaza intre principalii 3 playeri din piata, atat in privinta numarului de locatii puse la dispozitia clientilor, cat si a numarului de evenimente organizate. Diferentierea fata de alte locatii similare este data atat de flexibilitatea serviciilor, conceptul special al amenajarii (mare parte dintre decoruri au fost lucrate manual de artisti plastici, scenografi si designeri), de posibilitatea organizarii de nunti si evenimente tematice, care se adapteaza nevoilor si cerintelor oricarui client: traditional romnesc, burghez, romantic etc.

In anul 2012, piata de evenimente corporate a cunoscut o scadere importanta in ceea ce priveste numarul de participanti, comparativ cu anii anteriori. Pentru a remedia acest aspect, jucatorii din piata introduc noutati precum: conceptele creative de petrecere, sistemele complex de logistica, precum si alegerea unor meniuri deosebite, ce necesita servicii speciale din partea locatiei/serviciilor de banqueting. Conform unei statistici realizate de companie, aproximativ 30-40% din bugetul unui eveniment este alocat pentru catering si servicii asociate. Pornind de la aceasta idee, cu dorinta de a oferi cele mai bune servicii clientilor Jubile, echipa a investit in echipamente noi, servicii logistice proprii de calitate, clientii beneficiind de flexibilitate majora in negociere. Jubile The Ballroom ofera clientilor si servicii de consultanta pentru crearea unor oferte personalizate nevoilor fiecaruia in parte.

Investitia medie adusa de Jubile The Ballroom pe piata organizarii de evenimente este de 100.000 de euro, iar numarul anual de petreceri organizate pana acum este de aproximativ 200-250. In ceea ce priveste evenimentele viitoare, Jubile The Ballroom estimeaza o crestere de aproximativ 100%, prin inaugurarea acestei locatii ce dispune de 2 sali.

Evenimentele sociale organizate in cadrul Jubile The Ballroom au o pondere de 70-80%, iar cele corporate ocupa intre 20-30%. In urma deschiderii locatiei Jubile Decebal, managementul estimeaza o crestere pentru evenimente corporate de 15-20% datorata in primul rand poziionarii centrale a locatiei.


Jubile The Ballroom Decebal face parte dintr-o companie cu capital 100% romanesc ce activeaza in domeniul horeca. Aceasta detine, pe langa centrele de evenimente JUBILE, locatii in Centrul Vechi, o divizie separata specializata in catering si banqueting de eveniment (JUBILE BANQUETING), divizie de delivery paprikaexpres.ro si brandul mancareadeacasa.ro. Pentru anul in curs si anul urmator, investitorii isi propun sa dezvolte brandurile existente, focusul fiind pus in principal pe evenimente corporate si pe divizia JUBILE BANQUETING.

Newsletter