Home STIRI STIRI Jobul profitabil, cu program interesant afla oferta din domeniul de videochat

Jobul profitabil, cu program interesant afla oferta din domeniul de videochat

Jobul profitabil, cu program interesant  afla oferta din domeniul de videochat
Andreea Baluteanu
Luni, 18.12.2017
Pentru multi, inca, videochatul este un tabu. Fie ca nu inteleg cum functioneaza, fie ca nu isi doresc sa afle, sunt pudici, nu isi doresc sa isi largeasca orizontul de cunoastere; motivele sunt diverse. In timp ce unii reactioneaza astfel, domeniul videochatului functioneaza foarte bine in Romania. Anul acesta topul tarilor active in domeniu plaseaza Romania ca fiind fruntasa. Lider mondial in acest sector, cu o industrie ce se estimeaza la 100 de milioane de euro, este dovada clara ca lucrurile sunt infloritoare aici.
Nu este de mirare de ce multe dintre cele interesate de un job mizeaza pe acest segment de activitate. Este unul dintre cele mai atractive tipuri de job, cu oferte diverse si dintre cele mai avantajoase. Asa s-a nascut si competitia, ce nu poate fi decat in favoarea celor care au de unde alege pentru a fi pe deplin multumite.


joburi

Aspectul cel mai atragator - banii

Motivate de partea financiara, cele care doresc sa devina modele de videochat se ghideaza in mare parte de castigurile oferite in raport cu munca depusa. Desigur ca, in cazul studiourilor cu prestanta, sumele sunt mai mari, conditiile mai bune. Spre exemplu, www.beyou-studio.ro are la oferta de angajare comisioane intre 80 si 50% net, un bonus de 300$ inca de la angajare. Concret, salariul garantat este de 3000 de lei. Foarte mult pentru piata muncii locale.

Asta nu este tot. Se ocupa in mod complex de tot ce tine de imaginea unui model, de tot ce are nevoie pentru orele petrecute in fata camerei. Ba chiar se ocupa si de instruirea acestuia.

Desigur ca exista un interes al studioului de a castiga prestanta studioului si prin experienta si calitatile modelelor. Asadar, inca din punctul zero de la angajare, modelele au parte de training si de o echipa complexa care lucreaza in cadrul studioului si care se dedica in totalitate necesitatilor acestuia.

Munca versus recompensa

Un model la videochat are de pus in balanta munca in sine, de a conversa cu reprezentanti masculini ce stiu sa aprecieze frumusetea modelelor, cu banii primiti. Daca totul se rezuma la arta conversatiei, la cum sa te faci placuta, cum sa cochetezi cu camera si implicit cu cei la mare distanta, atunci domeniul videochatului este mai mult decat atragator.

Cat de fidele sunt romancele ce lucreaza in astfel de studiouri? Pare greu de contorizat ce tranzitie fac acestea. Cert este ca o data ce au facut pasul de a se inscrie in randurile celor car lasa prejudecatile la o parte si mizeaza pe calitati feminine pentru a avea venituri foarte bune, sunt intr-o continua cautare pana cand gasesc si un studio multumitor in conditii. Profita de anii tineretii - studiourile de profil cer o varsta minima de 18 ani si o maxima de 30 de ani, pentru ca mai apoi sa isi cladeasca o viata asa cum si-o doresc; pentru ca de resursa financiara pentru asta nu duc lipsa.

Mai cu seama daca sunt implicate si serioase, jobul in cadrul unui studio de videochat devine fara doar si poate o colaborare fructuoasa.

 

Newsletter