Home STIRI STIRI Invata sa iti influentezi norocul si sa ai parte de succese pe linie

Invata sa iti influentezi norocul si sa ai parte de succese pe linie

Invata sa iti influentezi norocul si sa ai parte de succese pe linie
Karena.ro
Miercuri, 19.12.2018
Norocul este un element al vietii noastre, pe care il invocam de fiecare data cand avem nevoie de bani sau alte avantaje de orice natura. Cunoscut in lumea jucatorilor de jocuri aparate drept sansa, norocul este o caracteristica pe care o putem influenta, chiar daca pare a fi ceva aleatoriu. In acest sens, prezentul mini-tutorial isi propune sa-ti ofere o sansa-n plus de a o atrage de partea ta pe zeita norocului, astfel incat sa ai parte de succese pe linie ori de cate ori ti-ai propus acest lucru.

Propune-ti intotdeauna un obiectiv pe care sa-l atingi intr-o anumita perioada de timp!

Intr-un mod mult mai simplu, acest lucru s-ar “traduce” in sintagma “nu poti castiga, daca nu joci”. Ceea ce inseamna ca nu poti avea noroc daca stai pe margine. Atunci cand cineva se plange ca este ghinionist, inseamna ca traieste fara un scop/obiectiv precis. In momentul in care iti stabilesti un obiectiv si iei masurile necesare pentru indeplinirea acestuia realizezi in mod automat doua lucruri importante pentru imbunatatirea norocului: vei creste numarul deciziilor constructive si vei reduce numarul deciziilor daunatoare.

femeie bucuroasa

Fii intotdeauna pregatit pentru a-ti crea oportunitati!

Norocul este momentul in care oportunitatea se intalneste cu pregatirea, asa ca, imediat ce ti-ai selectat un obiectiv, trebuie sa lucrezi neincetat pentru atingerea acestuia. Acest lucru te asigura ca, ori de cate ori vei avea ocazia de a avansa, esti pregatit si gata de actiune. Pregatirea este rezultatul dedicarii tale, de aceea, printr-o imbunatatire constanta, vei fi intotdeauna la fel de pregatit pentru orice ocazie, ceea ce iti va facilita posibilitatea de a beneficia de oportunitatile oferite in secunda urmatoare.

Sporeste-ti numarul de sanse de castig!

Daca iti doresti sa atragi norocul de partea ta, trebuie sa faci mai multe si sa-ti cresti sansele de castig punandu-ti la treaba cat mai multe dintre abilitatile tale. Este foarte important ca toti cei cu care interactionezi sa stie despre abilitatile tale, ceea ce inseamna ca trebuie sa iei foarte in serios tot ceea ce tine de marketing si prezentarea acestora. Trebuie sa profiti de fiecare oportunitate pentru a le arata cine esti si ceea ce poti face.

Ajuta atunci cand nu te costa nimic (sau doar putin) sa faci asta!

De obicei facem lucruri fara a fi constienti de cat de departe - in timp sau in spatiu - vor ajunge actiunile noastre. Desi nu stim cum ne vor afecta, stim ca vor exista reactii pe parcurs. In multe privinte, aceasta este doar o alta formulare a conceptului de noroc, ceea ce inseamna ca, cea mai buna modalitate de a profita de acest lucru este sa ne protejam de consecinte. Nu trebuie sa faci eforturi foarte mari pentru a-i ajuta pe oameni. Cu toate acestea, chiar daca te costa doar putin timp / bani pentru a face o fapta buna, fa-o. Nu stii niciodata cand sau cum aceasta persoana va ajunge in pozitia de a te ajuta.

Nu uita ca o vorba din batrani spune ca noi suntem cei care ne faurim cu propriile maini norocul, asa ca, daca iti doresti sa atragi asupra ta gratiile zeitei norocului, urmeaza acest mini-ghid si o sa ai parte de noroc din plin, mai ales atunci cand joci pe bani reali in cazinourile online!

Newsletter