Home STIRI STIRI Intuieste secretul cafelei intense Krups Intuition

Intuieste secretul cafelei intense Krups Intuition

Intuieste secretul cafelei intense  Krups Intuition
Ana Munteanu
Vineri, 11.09.2020
Toamna aceasta mergi pe intuitie si alege espressorul automat Intuition de la Krups. All black si cu un design compact, Krups Intuition  te va ghida in lumea senzoriala a aromei inconfundabile de cafea, ce iti contureaza imaginea unei dimineti perfecte de septembrie!

Design si sistem intuitiv

krups

Poate te intrebi de ce prenumele sau este Intuition? Pentru ca espressorul Krups are un design intuitiv si dispune de o interfata tactila, ce te ghideaza in prepararea bauturii preferate, dar si in procesul de intretinere al aparatului.
Totodata, sistemul inteligent de semnalizare luminoasa te avertizeaza cand nivelul de apa ori cafea din rezervor a scazut. Sau cand colectorul de zat aflat in partea frontala si tavita de scurgere picaturi sunt la capacitate maxima. Mai exact, LED-urile te anunta ca espressorul are nevoie de mentenanta. Atat de usor si intuitiv este!
Varietate de retete sau doar cele personalizate?
krups
O zi cu mult soare sau una mai putin vesela? Nici nu mai conteaza cand Krups Intuition iti ofera o gama variata de retete prestabilite, de la bauturi lungi sau scurte pe baza de cafea, lapte ori ceai. Trebuie doar sa apesi pe buton, ajustezi intensitatea si cantitatea dorita, si ristretto este gata de savurat.
Espressorul memoreaza doua retete personalizate si prepara concomitent doua cafele. La final, adauga spuma catifelata cu ajutorul duzei dedicate si tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de bautura favorita si de mai mult timp pentru tine. Deci, cum este cu fotografia aceea instagramabila? Ai reusit acum sa o postezi alaturi de hashtags #cappucinoart si #KrupsIntuition?:)
Si, da! Ai intuit bine! Espressorul dispune de Quattro Force, sistem ce optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a cafelei - o rasnire cu 20% mai rapida comparativ cu alte modele Krups, presare perfecta, extractie avansata si golirea automata a sistemului dupa fiecare utilizare.
Urmeaza-ti intuitia si alege Krups Intuition, o experienta ce iti va lumina intreaga zi!

Newsletter