Home STIRI STIRI Ingrijire zilnica eficienta de la Uriage

Ingrijire zilnica eficienta de la Uriage

Ingrijire zilnica eficienta de la Uriage
Raluca Cristea
Marţi, 19.02.2013
Vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica? Atunci trebuie sa incerci produsele dermatocosmetice URIAGE!
Apa Termala Uriage te ajuta sa beneficiezi de o adevarata cura de oligo-elemente si saruri minerale, sursa de stralucire si sanatate pentru piele. Proprietatile ei unice o diferentiaza net de celelalte ape termale cu adresabilitate dermatologica: cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente dintre toate apele termale (11g/l), izotonica (un adevarat ser fiziologic natural), pH fiziologic. Se aplica pe piele dimineata si seara, se lasa sa actioneze, fara a necesita clatire.

Zi de zi... iata ce ai de facut pentru o ingrijire completa, corecta si eficienta a tenului tau:

Creme lavante x 200/500ml

Gel de spalare 2 in 1 - curata si hidrateaza, fara sapun, special conceput pentru persoanele cu piele sensibila, pentru fata, corp, scalp ( bebelusi, copii, adulti). Contine 1/3 crema nutritiva, asigurand o igiena corespunzatoare; are un rol nutritiv bine determinat. Mentine integritatea filmului hidro-lipidic, respecta perfect echilibrul cutanat si contracareaza efectul de uscare a pielii produs de apa dura. Combina proprietatile Apei Termale Uriage cu baza de spalare vegetala, fara sapun, cu glicerina si cu extractul de nuca de ilipe (restructurant).

Fara paraben, fara sapun.Testat oftalmologic, nu irita ochii. Se aplica pe piele/par, se spumeaza, apoi se clateste cu apa. Pret recomandat: 36/71RON
 

Pentru a asigura pielii stralucire, vitalitate, catifelare precum si o regenerare imbunatatita, exfoliaza-ti bland corpul si fata cu un adevarat rasfat al simturilor:

Gommage integral x 200ml

Ingrijire cotidiana 2 in 1, cu Apa Termala Uriage, pentru fata si corp, cu dubla actiune: exfolianta si de curatare.
Puterea exfolianta este data de prezenta celor doua tipuri de microsfere, perfect adaptate pentru fata si corp (actiune mecanica) cat si de prezenta acizilor de origine vegetala (alfahidroxiacizi) cu rol kerato-regulator (exfoliant) intr-o baza de spalare vegetala, blanda, ce nu agreseaza si nu usuca pielea. Apa Termala Uriage (rol calmant, hidratant, anti-radicalar) impreuna cu vitamina E, macrosfere emoliente si glicerina, garanteaza eficienta acestui produs.

Parfum agreabil si hipoalergenic. Fara sapun. Fara paraben. Se aplica de 1-2 ori pe saptamana, prin masaj usor, apoi se clateste cu apa din abundenta. Pret recomandat: 63RON


Pentru zonele mai sensibile, Uriage iti ofera produse special concepute pentru a le respecta fiziologia:

Lotiunea demachianta micelara PNM/PNS x 250ml

Valorifica la maxim calitatile exceptionale ale Apei Termale Uriage intr-o solutie micelara, special conceputa pentru o curatare, detoxifiere si hidratare perfecta a tenului normal-mixt/normal-uscat; nu necesita clatire si are toleranta ridicata pentru ochii sensibili, chiar si pentru purtatorii de lentile de contact. Contine extract de Azores pomegranate si extract de Shea.

Fara parabeni, alcool, hipoalergenica, testata oftalmologic. Pret recomandat: 43RON

 

Lapte demachiant

Special conceput pentru persoanele cu piele uscata, foarte uscata, sensibila. Are o textura fluida si onctuoasa, placut parfumata, ce elimina rapid impuritatile, lasand pielea perfect curata si hidratata. Combina proprietatile Apei Termale Uriage (calmanta, hidratanta, filmogena) cu o baza de curatare fara detergenti, cu glicerina si extract de albastrele (calmant).

Hipoalergenic si non-comedogenic, se utilizeaza pentru demachierea ochilor, fetei, buzelor. Pret recomandat: 47RON


Gyn Phy x 200ml

Gel de igiena intima, ce are la baza o formula inovatoare: complexul Glyco-Gyn (glyco-esteri si glyco-flavonoide extrase din floarea de colt) + Apa Termala Uriage. Asigura igiena cotidiana a mucoasei intime, chiar si a celor mai sensibile. Spala fara sa usuce, la un Ph fiziologic, ce respecta echilibrul florei vaginale si mucoasei intime, fara sa irite.Galenica este perfect adaptata si agreabila, gel sidefat, parfum hipoalergenic. Se clateste usor.

Fara paraben, fara coloranti, testat ginecologic. Se utilizeaza de 1-2 ori pe zi.Uz extern. Pret recomandat : 32RON


Suntem aproape de voi pe:
http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530

Newsletter