Home STIRI STIRI Ingrediente naturale indispensabile pentru o piele sanatoasa si frumoasa

Ingrediente naturale indispensabile pentru o piele sanatoasa si frumoasa

Ingrediente naturale indispensabile pentru o piele sanatoasa si frumoasa
Alexandra Negreanu
Vineri, 06.01.2012
Chiar daca imbatranirea este un proces firesc, natura ne ofera suficienti nutritienti care sa ne ajute sa ne pastram frumusetea indiferent de varsta. In jurul varstei de 25 de ani apar primele semne ale trecerii timpului: ridurile, celulita, aspectul tern al parului, pielii si unghiilor, procesul de imbatranire poate fi incetinit cu ajutorul unor substante miraculoase, cunoscute sub numele de acid hialuronic si colagen. Produsul natural Hydraplenish® Plus MSM are la baza o formula inovatoare pe baza de colagen, acid hialuronic si MSM, care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pentru mai mult timp.

Ce face acidul hialuronic

Corpul nostru produce acid hialuronic in mod natural, cu rolul de a asigura hidratarea tesuturilor. Cu timpul insa, pe masura ce productia de acid hialuronic scade, organismul isi pierde capacitatea de a retine cantitatea de apa necesara pentru buna sa functionare, astfel ca pielea si mucoasele interioare devin mai uscate si mai subtiri.
De asemenea, mentinerea unui nivel optim de acid hialuronic in organism este cu atat mai importanta cu cat aceasta substanta este implicata si in producerea colagenului, despre care se stie ca este responsabil cu pastrarea tonusului si a elasticitatii pielii. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea fibrelor de colagen si elastina si are efect de lubrifiere si protectie a articulatiilor.

Ce face colagenul

Colagenul este cea mai importanta proteina din corp, fiind prezenta in toate organele corpului, precum inima, ficat, rinichi, cu rolul de a „tine legate" celulele si tesuturile. Proteinele de colagen reprezinta peste 30% din totalul proteinelor din organism si peste 70% din proteinele pielii. Dupa varsta de 25 de ani, productia de colagen scade in fiecare an cu cel putin 2%, fapt care determina aparitia ridurilor si pierderea elasticitatii pielii.

Cum te poate ajuta Hydraplenish® Plus MSM

Datorita compozitiei sale pe baza de ingrediente patentate: colagen, in forma cea mai pura si biodisponibila - Bio Cell Colagen IITM, acid hialuronic si MSM, produsul natural Hydraplenish Plus® MSM ajuta la stimularea sintezei de colagen si elastina in organism, mentinand astfel sanatatea articulatiilor, a pielii si a ochilor. De asemenea, acest produs ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, ajutand la prevenirea aparitiei si la indepartarea ridurilor. In plus, Hydraplenish® Plus MSM ajuta la vindecarea fara cheloid sau cicatrici inestestice a afectiunilor dermatologice.

Hydraplenish® Plus MSM, pentru sanatatea pielii si a parului


 Hydraplenish® Plus MSM de la Secom® are o formula inovatoare pe baza de colagen, acid hialuronic si MSM, pentru sanatatea pielii, a parului, a unghiilor si a articulatiilor. Acest produs 100% natural stimuleaza sinteza de colagen si elastina, mentinand astfel sanatatea articulatiilor, pielii si ochilor. Contribuie la mentinerea elasticitatii pielii, ajutand la prevenirea aparitiei si la reducerea ridurilor. Hydraplenish® Plus MSM ajuta la mentinerea stabilitatii si integritatii tesutului conjunctiv: protejeaza oasele, tendoanele, ligamentele, parul, unghiile si ochii. De asemenea, contribuie la vindecarea fara cheloid sau cicatrici inestetice a afectiunilor dermatologice.
Pret recomandat: 127 lei cu tva inclus/60 capsule
www.secom.ro
Tel. Verde: 0800 873 266

HydraplenishTM Plus MSM face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Newsletter