Home STIRI STIRI In anul Centenarului, Bucuresti Mall ofera 10.000 de lei pentru un circuit prin Romania

In anul Centenarului, Bucuresti Mall ofera 10.000 de lei pentru un circuit prin Romania

In anul Centenarului, Bucuresti Mall ofera 10.000 de lei pentru un circuit prin Romania
Andreea Marinescu
Luni, 09.07.2018
Bucuresti Mall sarbatoreste Centenarul printr-un concurs in care marele premiu este suma de 10.000 de lei, destinata unei vacante in Romania (un circuit turistic la alegerea castigatorului) si mii de alte premii instant pentru clientii centrului comercial.

Astfel, in perioada 9 iulie - 9 septembrie 2018, achizitiile de 150 RON din magazinele Bucuresti Mall sau de 300 RON din Mega Image si Media Galaxy te pot inscrie in cursa pentru un circuit turistic prin Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci bonurile fiscale la InfoDesk si sa te inscrii in concurs.



Marele castigator va fi anuntat pe 10 septembrie, in cadrul tragerii la sorti din incinta Bucuresti Mall, in zona din apropierea InfoDesk.

Clientii Bucuresti Mall au ocazia, prin aceasta calatorie, sa se indragosteasca definitiv de Romania, sa isi redescopere tara, valorile si traditiile la aniversarea Centenarului.

Castigul poate fi acum cu atat mai mare cu cat la Bucuresti Mall este in toi sezonul reducerilor de vara - clientii se pot bucura in aceasta perioada de reduceri de pana la 70% in magazine.

Pentru fiecare inscriere valabila in concurs, participantii castiga pe loc unul din miile de premii garantate din cadrul campaniei, precum cosmetice Douglas, MAC, Givenchy, vouchere in valoare de 50 de lei sau diverse articole promotionale Bucuresti Mall.

Mai multe detalii sunt disponibile consultand Regulamentul campaniei disponibilpehttps://bucurestimall.ro/evenimente/redescopera-romania-in-prag-de-sarbatoare/ .

Newsletter