Home STIRI STIRI Implant dentar intr-o singura zi? Afla care sunt avantajele implantului Fast&Fixed la DrSerban

Implant dentar intr-o singura zi? Afla care sunt avantajele implantului Fast&Fixed la DrSerban

Implant dentar intr-o singura zi? Afla care sunt avantajele implantului Fast&Fixed la DrSerban
Georgiana V Popa
Marţi, 11.12.2018
Implantul dentar reprezinta o solutie tot mai populara si dorita de cei care au unul, mai multi sau toti dintii lipsa. Se prezinta sub forma unui surub si este realizat din titan. Rolul acestuia este de a se comporta asemenea radacinii naturale a dintelui care a cazut, dar totodata de a oferi sustinere coroanei dentare definitive ce il va completa.

Avantajele unui implant dentar sunt nenumarate si cu atat mai demne de mentionat sunt acestea cu cat procesul de implantologie se realizeaza mai rapid, mai simplu si mai eficient. In intampinarea publicului interesat de astfel de servicii ies specialistii clinicii DrSerban din Bucuresti care ofera posibilitatea de a beneficia de implant dentar intr-o singura zi. Este vorba despre sistemul Fast&Fixed, despre care doritorii se pot informa in detaliu pe site-ul oficial al clinicii - drserban.ro.

In ce consta implantul Fast&Fixed si ce il recomanda?

Pacientii edentati au posibilitatea de a solutiona problema pe care lipsa dintilor o genereaza (retragerea din viata sociala, dificultate in a manca si asa mai departe) prin intermediul tratamentului Sky Fast&Fixed. Ofera dinti stabili intr-o singura zi, in care specialistii clinicii DrSerban realizeaza extractiile necesare, insereaza implanturile si fac lucrarea provizorie specifica.

O astfel de solutie elimina grija ca ar putea aparea probleme anatonice aditionale, in cazul pacientilor edentati. Specialistii vor folosi osul maxilar la deplina lui capacitate, pentru a fixa implantul propriu zis, ce va fi conturat apoi prin dinti ficsi, totul intr-o singura zi. In acest secol al vitezei, in care fiecare secunda este pretioasa, o astfel de varianta de implant este mai mult decat avantajoasa.

Cine poate beneficia de unimplant dentarce are la baza aceasta tehnologie? Este dedicat celor care si-au pierdut toti dintii si care doresc sa isi recapete increderea in sine. Reprezinta o lucrare fixa si stabila, deci o rezolvare la indemana si practica.
Este de altfel o solutie si pentru cei care au dinti irecuperabili, caz in care nu ar mai putea sustine o lucrare fixa, fiind totodata o varianta pentru cei ce prezinta resorbtii osoase de proportii. Acolo nu mai sunt o solutie nici implanturile dentare clasice.
Nu in cele din urma, acest sistem constituie o alegere in cazul celor care doresc sa renunte la proteze dentare pentru a avea dinti ficsi - o grija in minus.

Ce avantaje prezinta acest sistem de implantologie? In primul rand devine atentia publicului pentru faptul ca procedura se extinde pe durata unei singure zile. Mai ales in cazul celora in care timpul este o problema constituie alegerea ideala. De altfel, este vorba despre o lucrare fixa, care va oferi mai mult confort in realizarea procesului de masticatie, care nu va mai limita optiunile alimentare ale beneficiarilor.
In mare, este vorba despre o interventie minim invaziva - fapt ce de altfel o recomanda si o plaseaza in topul alegerilor. Procesul de vindecare este unul rapid, iar disconfortul este minimizat.

Ies din calcul interventiile laborioase de aditii osoase, o povara pentru pacient. Nu in cele din urma, este vorba despre o dantura completa si prezentabila in doar 24 de ore.
Desigur ca lista de beneficii se extinde la mai multe puncte decat cele deja mentionate. Pe site-ul www.drserban.rosunt disponibile detalii complete in acest sens.

Newsletter