Home STIRI STIRI Idei de tinute pentru petrecerea burlacilor si a burlacitelor

Idei de tinute pentru petrecerea burlacilor si a burlacitelor

Idei de tinute pentru petrecerea burlacilor si a burlacitelor
Andreea Baluteanu
Miercuri, 20.12.2017
Ti-ai gasit dragostea vietii tale. Cine a crezut ca va fi asa de simplu? Cine a crezut ca vei sti din clipa in care v-ati vazut? i acum va pregatiti de cel mai important eveniment din viata voastra - petrecerea burlacilor si a burlacitelor, binenteles! Glumim, al doilea cel mai important moment.

Deci petrecerea e pe cale sa inceapa si inca te intrebi in ce te imbraci? Suntem aici sa te ajutam! Arunca un ochi pe ideile de mai jos, suntem siguri ca vei gasi ceva care sa-ti placa.

TINUTE PENTRU EL

Incluse în colaborare cu Glami.ro

 

1. Un barbat adevarat are nevoie de un stil adevarat

Deci petrecerea e la un restaurant fancy, urmata de bauturi la club. Va trebui sa fii pregatit: camasa cu jeans sau pantaloni si un pulover potrivit - definitia unei petreceri stilate.

pm

2. Petrecere in stil Las Vegas

Cand spui Las Vegas te gandesti la petrecere. Dar cum te pregatesti? O pereche de jeans potriviti si o camasa neagra vor fi alegerea potrivita, la fel si pantaloni asortati cu camasa cu guler si jacheta. Iti ramane sa te distrezi si asigura-te ca si castigi, bine? :)

om

3. Jocuri sportive tot timpul!

Grupului vostru ii place sa petreaca timp urmarind meciurile sportive la televizor, deci ce mod mai placut sa te distrezi cu prietenii la petrecerea burlacilor decat la un bar cu tematica sportiva? Jeansii sunt alegerea potrivita, dar vor trebui asortati cu o bluza bleumarin si o jacheta sport. Sa inceapa petrecerea!

4. Un gratar si o bere

 

Vrei doar sa fii cu prietenii tai si sa va distrati in ultima zi ca om liber din viata ta, stim asta. Nu te imbraca sa impresionezi, imbraca-te sa te simti bine - jeans cu un tricou sau pantaloni cu o camasa neagra vor fi tinuta cea mai comfortabila.

 

TINUTE PENTRU EA

 

Incluse în colaborare cu Glami.ro

 


Ce e mai important decat petrecerea burlacilor? Petrecerea burlacitelor, binenteles! :) Va prezentam mai jos cateva idei legate de ce sa purtati, doamnelor.

1. Cel mai bun weekend!

Te-ai hotarat ca tu si prietenele tale sa mergeti undeva peste weekend, dar vrei sa fie totul memorabil. Purtati tricouri asortate si ochelari de soare, totul cu o pereche de jeans - outfitul atat de versatil pentru multitudinea de poze pentru Facebook si Instagram!

2. Petrecere pe plaja... sau la SPA

Strange-ti cea mai buna echipa pe care o vrei langa tine inainte de a-ti incepe casnicia si asigura-te ca marchezi cum se cuvine aceasta ocazie - poti alege topuri roz pentru fete si alb pentru tine, pantaloni scurti albi pentru toata lumea si, bineinteles, ochelari de soare.

3. Un weekend cu zapada la munte

Nu fugi de ideea unei nunti iarna! Poti face atatea lucruri iarna - poti organiza petrecerea burlacitelor intr-un weekend la munte! A spus cineva petrecere in pijamale? Asortate, logic!

4. Printesa pe vecie

Ai visat toata viata la o nunta ca-n povesti, tu - printesa si el - cavalerul in armura stralucitoare. De ce sa nu incepi cu petrecerea burlacitelor? Fuste din tulle pentru toata lumea, tricouri asortate, trandafiri rosii si cesti de ceai - incepem?
Indiferent de ce tinuta alegi, asigura-te ca te vei distra si pregateste-te de aventura vietii!
Felicitari si sa fiti fericiti!

femei

EXTRA FASHION TIP

Ia-ti doza zilnica de inspiratie si alege din multitudinea de produse in verde de la branduri faimoase - intra pe www.glami.ro, primul catalog online de fashion din Romania. Peste 3.200 de branduri, aproape 400.000 de produse, 60 de magazine online, toate in acelasi loc.

Newsletter