Home STIRI STIRI Ideal Mariaj Spring Issue: Nunta in Gradina Secreta cu Jojo

Ideal Mariaj Spring Issue: Nunta in Gradina Secreta cu Jojo

Ideal Mariaj Spring Issue: Nunta in Gradina Secreta cu Jojo
Raluca Cristea
Luni, 05.03.2012
Prestigioasa revista dedicata mireselor, "Ideal Mariaj", se va bucura in curand de o aparitie pe mediafatada magazinului Cocor. Momentul coincide cu noul numar, plin de culoare si mister, al revistei dedicate mireselor din Romania.

„Ideal Mariaj" te invita sa descoperi in paginile editiei de primavara cinci pictoriale inedite, tendinte, celebrity gossip, tot ce trebuie sa stii pentru un "Da!" de neuitat si multe alte surprize. Descopera pas cu pas cadrele idilice din pictorialul cu Jojo, vedeta aleasa pentru coperta acestui numar sa poarte rochia cu 7000 de perle naturale, un concept semnat Ideal Mariaj si afla informatii in exclusivitate despre nunta in "Gradina Secreta" a indragitei actrite. 

In plus, Jojo iti dezvaluie in premiera imagini cu rochia Reem Acra purtata cu ocazia sarbatorii iubirii sale. O adevarata impatimita a rochiilor de mireasa, vedeta a indragit fiecare cadru surprins in sedinta foto cu iz de poveste si s-a regasit inca o data in postura de mireasa.


Impartaseste obsesia celebritatilor de la Hollywood pentru rochia alba intr-un material cu premiantele Golden Globes 2012 si patrunde in culisele nuntii "en provence" a modelului de talie internationala Kate Moss.

Ghidul celor mai in voga teme de inspiratie te vor ajuta sa afli tendintele nuntilor in noul sezon si sa iti organizezi cu stil cel mai important eveniment din viata. Descopera universul creator al Doinei Levintza si participa la o lectie veritabila de istorie a modei.

Lasa-te purtata in lumea plina de culoare a lui Zuhair Murad, aminteste-ti de fragilitatea copilariei prin colectia semnata Matthew Williamson si afla noile tendinte propuse de cei mai reputati designeri, adaptandu-le stilului tau. Da-ti frau liber imaginatiei si afla sensul frumusetii in cele mai spectaculoase pictoriale, care iti vor aminti de rimele copilariei si de frumusetea satului, dar si de bogatia celor mai indragite obiceiuri populare.


Nu uita sa descoperi ultimele noutati in machiaj si cele mai inedite locatii de nunta, care te vor purta deasupra norilor sau in adancurile marii. Intra in pielea Madonnei, castigand cel mai revolutionar tratament cosmetic disponibil pe piata.


Alatura-te in cursa premiilor fabuloase si poti beneficia de o sedinta foto Trash The Dress, o luna de miere la Paris si o sedinta de consiliere psihologica de cuplu.

Ramai alaturi de Ideal Mariaj si vei descoperi prin pictorialele tematice ce poarta semnatura distinctiva a fashion editorului Iulia Albu celelalte surprize care iti vor intampina preferintele pentru un tablou complet al nuntii tale!

 

Newsletter