Home STIRI STIRI Iata colectia primavara vara 2012 CONDUR by Alexandru

Iata colectia primavara vara 2012 CONDUR by Alexandru

Iata colectia primavara vara 2012 CONDUR by Alexandru
Raluca Cristea
Duminică, 25.03.2012
Bucuresti, 20 martie 2012 - CONDUR by alexandru lanseaza noua colectie de incaltaminte dedicata sezonului primavara-vara 2012 - Vesti despre mine! In debutul primaverii, CONDUR by alexandru dezvaluie noi capitole de poveste, in care condurii fermecati poarta personajul central - FEMEIA- pe trasee imaginare, pline de farmec si mister.
Odata cu deslusirea tainelor noului sezon, dorintele din interiorul fiecarei femei sunt mai intense ca niciodata, iar linia fina dintre vis si realitate se estompeaza si da nastere unor momente de reverie care cu putina indrazneala isi pot gasi corespondent in plan urban.

Vesti despre mine inseamna stari, trairi, senzatii, emotii, dorinte, pasiuni...

 


Primele ore ale unei diminetii insorite, se confunda cu aroma proaspata a cafelei servita intr-o ceasca pe care bratele abia o pot cuprinde. Senzatia este atat de placuta, incat prelungirea momentului la infinit pare o dorinta cat se poate de fireasca. Sandalele cu toc gros si platforma, in nuante pastelate de roz, vernil si bleu ciel, insotesc starea romantica a femeii, care la inceputul zilei decide sa isi rezerve timp pentru sine.

 


Cu inima plina de bucurie si cu o doza consistenta de incredere, se pot surmonta chiar si cele mai impozante obstacole. Pe o scara imaginara, incaltata cu o pereche de conduri, in tonuri de oranj si auriu, care imbraca piciorul cu o delicatete similara plutirii unei gondole pe apele venetiene, femeia se viseaza deasupra Arcului de Triumf, ca un simbol al reusitei personale si al reinventarii in pragul noului sezon.

 


Cerul nu mai este o limita, iar umbrela magica o inalta deasupra cladirilor gri si a ploilor calde cernute de norii razleti. Zborul sau este propulsat de energia emanata de culoarea anului 2012, Tangerine Tango, regasita intr-o pereche de sandale din piele lacuita, pe tocul carora se intrevad forme geometrice negre, atent integrate in design, pentru contraste placute vizual si definitorii pentru perioada verii.

 

Reintoarcerea la anii copilariei, la jucariile pastrate intr-un sertar bine ferecat al memoriei, se poate constitui intr-un exercitiu suplimentar de imaginatie. Intr-o casa de papusi, alaturi de masa rotunda unde este servit ceaiul de dupa-amiaza, isi gasesc loc toate proiectiile dragi: momentul incaltarii primelor sandale cu tocul jos, mandria purtarii acestora la o aniversare aparte si admiratia parintilor indreptata spre copila devenita o mica domnisoara. Transpuse in primavara-vara 2012, sandalele cu bareta fina peste glezna si tocul jos, adopta o nuanta de orange brillant si primesc o catarama rotunda cu pietre stralucitoare.

 
 


In tumultul cotidian, gandurile femeii adeseori se indreapta spre taramuri exotice, acolo unde telefoanele mobile isi pierd semnalul, iar vestile catre cei dragi se aseaza cuminti sub forma unei caligrafii impecabile pe o carte postala. Pantofii cu bareta din piele imprimata cu motive florale in nuante tonice de verde, mov aprins sau rosu si toc galben intens precum o raza de soare care sustine piciorul, constituie singurii insotitori acceptati in vacanta visurilor.

 


Pasii ii sunt purtati astfel, prin locuri putin cunoscute, iar in mijlocul vegetatiei luxuriante si a parfumului hipnotic al florilor, femeia isi poate gasi leaganul secret care sa o poarte catre o alta dimensiune. Pe fundalul alb al sandalelor cu platforma si bareta lata peste glezna, descind rand pe rand tusele de culoare care definesc gradina ascunsa: violetul rar al calelor, verdele luminos al frunzelor late, galbenul cu tenta oranj al florii de cactus sau rosul pur al petalelor de trandafir.


 


Cu putin noroc, Printul Broasca, poate aparea in umbra unui vis, pe carari neumblate, iar cu un sarut isi poate recapata forma umana. Cum ar putea refuza femeia o invitatie in caleasca bostan si sansa la fericire alaturi de partenerul ideal creionat de propria imaginatie? Sandalele in combinatii indraznete de galben, fuchsia si mov inchis sunt dovada clara ca-i place sa surprinda si sa se faca remarcata. In egala masura, nota de eleganta discreta este prezenta, o invitatie la palat neputand fi onorata decat de la inaltimea unor sandale in asociere de tonuri care nu se vor demoda niciodata: gri si rose.


 


Din visare, femeia revine si mai increzatoare. Pasiunile si emotiile o cuprind pe nerasuflate, iar baretele albe care invaluie glezna, in contrast cu tocul rosu, fac partasi condurii la un joc incitant de seductie.

 

Finalul unei aventuri, inseamna inceputul alteia, iar odata urcata pe avionul in zbor, destinatia este numai de ea dictata. Sandalele negre cu tinte si insertii la nivelul platformei si al tocurilor sunt o declaratie de forta, completand o atitudine pe masura.

 

 


Colectia primavara-vara 2012 CONDUR by alexandru a fost redata in pagini de poveste de echipa compusa din: Adina Necula (stilist consultant), Alex Conu (fotograf), Andreea Ali (make up artist), Mariana Hondor (model - One Models), Andrei Fantana (ilustrator). Vestimentatie: Andreea Tincu&Sense, Diana Bobar, Bien Savvy, Chantal Boutique, Emporio Armani.

Newsletter