Home STIRI STIRI Horoscopul dragostei pentru 2014

Horoscopul dragostei pentru 2014

Horoscopul dragostei pentru 2014
Alexandra Ion
Luni, 17.03.2014
O noua iubire la orizont, o ecapada romantica sau poate chiar o cerere in casatorie.
Afla ce iti pregatesc astrele in viata sentimentala pentru 2014.

Berbecii

Berbecii vor incepe in forta noul an din punct de vedere sentimental. Primul trimestru al noului an se anunta palpitant pentru Berbecii singuri ce vor avea parte de multe intalniri amoroase, vor cunoaste persoane noi si interesante alaturi de care isi vor putea pune in valoare talentul de cuceritori inascuti.
Unii berbeci vor simti in prima jumatate a anului o insatisfactie alaturi de partener si ar putea avea aventuri extraconjugale.
In familie, lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru nativii acestei zodii. Aparitia unui nou membru al familiei prin august-septembrie aduce o bucurie fara seaman pentru Berbecii casatoriti.
Se observa o compatibilitate crescuta intre Berbeci si Sagetatori si Berbeci si Balante. Spre sfarsitul anului, Berbecii s-ar putea simti coplesiti si vor avea nevoie de o perioada de liniste si stabilitate.

Taurii

Viata amoroasa a Taurilor va lua o mica pauza la inceputul anului, in principal din cauza unei perioade foarte aglomerate la locul de munca. Lucrurile se redreseaza simtitor in lunile mai-iunie, cand romanticii Tauri vor incepe sa planuiasca o vacanta mai speciala alaturi de persoana iubita.

Pentru cei care formeaza un cuplu de mai multa vreme, la jumatatea anului se vor simti confuzi datorita reaparitiei in viata lor a unei foste iubiri. Acestia trebuie sa aiba grija ca in relatia actuala sa ofere cat mai multa atentie partenerului, ce s-ar putea simti putin neglijat in aceasta perioada.
Vor depasi cu bine momentul in ciuda confuziei initiale. Pentru Taurii singuri, rabdarea este esentiala in cautarea partenerului potrivit. S-ar putea ca spre sfarsitul anului sa intalneasca o persoana foarte speciala, iar pentru unii nativi se anunta chiar clopote de nunta.
Relatiile cu Scorpioni, Fecioare si Raci se anunta incendiare pentru tauri in acest an.

Gemenii

Gemenii incep anul cu o viata sentimentala piperata. Vor fi tentati sa caute experiente noi si palpitante pentru a-si imbunatati viata sexuala si sentimentala.
Ceva probleme minore de sanatate in prima decada a anului le va mai potoli setea de aventura, dar doar pentru o perioada scurta de timp.
Gemenii isi vor petrece prima jumatate a anului incercand diverse tertipuri pentru a prinde definitiv partenerii in mrejele lor. Nu se vor da inapoi de la a face cadouri scumpe, precum vacante extravagante in strainatate.
Relatiile intrerupte din cauza neintelegerilor se vor rezolva in timp cu mult efort din partea ambilor parteneri dar si cu ajutorul unui prieten comun al cuplului, ce va fi un mic Cupidon in iunie si iulie.
Gemenii vor incepe relatii de succes in special cu Pestii, Capricornii si Leii.

Racii

Inceputul anului le aduce Racilor o excursie mult visata undeva in Europa. Intimitatea in cuplu va reaprinde flacara intr-o relatie ce incepuse sa se raceasca.
Un prieten apropiat joaca un rol important in rezolvarea unor probleme cu jumatatea ta.
Unii nativi casatoriti asteapta un copil asadar partenera de viata are nevoie de ceva mai multa ingrijire in perioada urmatoare.
Noiembrie si decembrie vor fi cele mai romantice luni pentru Raci, intrucat Venus intra in casa dragostei, oferindu-le acestor nativi momente de fericire absoluta alaturi de persoana iubita, in aceasta perioada.
Racii intr-o relatie sau cei deja logoditi isi vor planui nunta pentru ultimul trimestru al anului.
Legaturile amoroase cele mai speciale vor lega racii de Berbeci, Scorpioni si Balante.
Catre lunile mai si iunie, unii nativi vor simti o atractie deosebita pentru un coleg de munca, ceea ce le-ar putea afecta randamentul.

Leii

Pentru Lei nu se anunta un inceput de an foarte palpitant din punct de vedere sentimental, in special din cauza lipsei de entuziasm.
Cu toate acestea, nativii vor fi suficient de sarmanti pentru a atrage persoanele de care sunt interesate, in special in lunile martie si aprilie.
In iunie sau iulie, Leii isi vor planui vacante scurte in weekend-uri, in special pentru a se desprinde de tumultul orasului. Cateva evenimente deosebite in familie ii vor apropia pe nativi de partenerii de viata, in special spre finalul anului.
Pentru unii nativi aparitia unei a treia persoane in viata lor ar putea forma un ciudat triunghi al dragostei, asadar, rabdarea, echilibrul si atentia sunt necesare pentru a face o alegere corecta.
Cele mai bune legaturi amoroase se instituie cu Gemenii,Capricornii si Sagetatorii. Octombrie si noiembrie se vor dovedi luni foarte bune pentru unii nativi, care isi pot intalni mare dragoste.

Fecioarele

Fecioarele se vor simti mult mai atrase de partener in primul trimestru al anului si vor investi mai multa energie in relatie, ceea ce ii va surprinde pe partenerii lor.
In prima jumatate a anului, fecioarele vor intalni persoane interesante de care se vor atasa rapid si vor dezvolta relatii pe termen lung.
Se pare ca Fecioarele vor experimenta sentimente confuze despre relatia lor, in special din cauza unor rude ale acestora care vor incerca sa se amestece in relatie.
Fecioarele trebuie sa acorde mai mult spatiu partenerilor lor, intrucat acestia s-ar putea simti sufocati in relatie.
Vor lega relatii stranse cu Pestii si Berbecii.

Balantele

Persoanele apropiate din viata Balantelor le vor ghida pe acestea in directia corecta din punct de vedere sentimental.
Perioada iunie-august va fi mai mai grea pentru balante din cauza unor probleme de sanatate ce le-ar putea afecta chiar si viata sentimentala.
Pentru unele Balante, lunile octombrie si noiembrie se anunta foarte palpitante. Unii nativi se vor casatori, iar cei singuri vor gasi persoana potrivita pe care o cautau de atata timp.

Scorpionii

Primele luni ale anului nu vor fi foarte palpitante pentru pasionalii Scorpioni. Viata lor sentimentala cunoaste o regresie din cauza programului foarte incarcat de la locul de munca.
Lucrurile se redreseaza in lunile iulie si august pentru Scorpioni, cand sunt programate cateva escapade romantice pentru nativii zodiei.
Unii Scorpioni singuri isi vor gasi jumatatea, care de multe ori se afla chiar sub nasul lor. Cei casatoriti se vor apropia si mai mult, in special datorita aparitiei unui nou membru al familiei.
In ultimele luni ale anului, viata profesionala a Scorpionilor influenteaza din nou viata de cuplu. Scorpionii nu mai au timp pentru persoana iubita si tind sa o neglijeze.
Legaturile sentimentale cele mai puternice se vor lega intre nativii Scorpioni si Tauri, Pesti si Sagetatori.

Sagetatorii

Sagetatorii vor avea un inceput de an minunat pentru relatia lor, dar situatia va deveni confuza atunci cand in viata lor apare o a treia persoana, trezindu-se brusc intr-un triunghi al dragostei din care nu prea stiu cum sa iasa.
Sagetatorii care isi doresc casatorie in acest an vor mai avea de asteptat, abia spre sfarsitul anului astrele prezic o perioada buna pentru casatorie.
O escapada romantica intr-o statiune montana se intrevede pentru nativi in lunile octombrie sau noiembrie. Acestia trebuie sa aiba grija mare de acte, intrucat s-ar putea lovi de unele inconveniente.
Natura delasatoare a Sagetatorilor le va aduce unele probleme in viata de cuplu, intrucat partenerii lor nu vor intelege exact nevoile nativilor. Incercati sa fiti cat mai clari atunci cand va exprimati doleantele.
Cele mai puternice legaturi se vor forma intre Sagetatori, Pesti si Capricorni.

Capricorn

Ianuarie si februarie vor fi cele mai romantice luni pentru Capricorni. Partenerii de viata ii vor rasfata pe Capricorni, asadar nativii trebuie sa profite de perioada frumoasa din viata lor.
O vizita surpriza de la un prieten vechi ii bucura pe Capricorni care incearca sa reconstruiasca o relatie aparent pierduta. Vor reusi din acest punct de vedere.
Pentru capricornii care se arata dispusi sa experimenteze mai mult in viata personala se anunta o perioada favorabila.
Viata sexuala a Capricornilor se va imbunatati daca vor elimina anumite neintelegeri si vor comunica foarte clar partenerului dorintele si nevoile lor.
Pentru unii nativi, in martie si aprilie se anunta clopote de nunta. Pentru cei care vor sa ceara in casatorie, lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai potrivite. Capricornii nu sunt sfatuiti sa ceara cuiva idei despre cum ar trebui sa ceara in casatorie, intrucat partenerii lor vor afla si vor fi deranjati de acest aspect.
Ca de obicei, Capricornii sunt compatibili cu Taurii, Leii si Fecioarele.

Varsatorii

Inceputul de an nu este favorabil Varsatorilor. Lunile ianuarie si februarie sunt critice pentru nativii acestei zodii, intrucat s-ar putea confrunta cu mari probleme in relatiile romantice. Unii nativi se vor lovi de infidelitatea partenerului.
Lucrurile se vor schimba intr-o directie benefica pentru Varsatori catre cea de-a doua jumatate a anului.
Viata sentimentala infloreste in lunile iulie-august si toate temerile si confuziile vor disparea. Partenerul de viata asteapta de la Varsatori preluarea initiativei.
Pentru varsatori este benefic sa se lase ghidati mai mult de inima in deciziile pe care le iau si mai putin de partea rationala.
Relatiile cu Scorpionii, Fecioarele si Gemenii vor fi exceptionale pentru Varsatori in acest an.

Pestii
Pentru Pesti, viata sentimentala atinge noi culmi la inceputul anului. Cei care sunt intr-o relatie isi fac planuri de casatorie iar cei singuri vor gasi in sfarsit o persoana alaturi de care se simt impliniti, in special in lunile iunie si iulie.
Dupa o perioada tulbure din viata lor, nativii vor primi ajutor din partea familiei, care va avea o influenta benefica asupra lor.
Pestii trebuie sa fie atenti la nevoile partenerului de viata, in caz contrar, existand riscul unor rupturi in viata sentimentala.
Totodata, ei trebuie sa evite intruziunea unei a treia persoane care incearca sa puna bete in roate in relatia pestilor cu partenerul de viata.
In ciuda unor dificultati din cauza banilor, pestii se vor simti impliniti in viata sentimentala in special catre sfarsitul anului.
Pestii singuri nu trebuie sa depuna foarte mult efort in a-si gasi pe cineva. Magnetismul lor specific va atrage persoane interesante in viata lor.
Compatibilitate ridicata cu zodiile Leu, Balanta si Berbec.

Sursa: freehoroscopes2014.com; Sursa foto: saidonline.com

 

Newsletter