Home STIRI STIRI Horoscop saptamanal 5 iulie-11 iulie

Horoscop saptamanal 5 iulie-11 iulie

Horoscop saptamanal 5 iulie-11 iulie
Alexandra Ion
Marţi, 30.06.2015

Haide sa aflam impreuna ce ti-au pregatit astrele in saptamana care vine!

 

Berbec

Pentru Berbeci, anul 2015 vine cu multiple realizari, dar ele s-ar putea sa intarzie. Nu trebuie sa iti faci insa griji, ci trebuie doar sa ai rabdare. Foarte multi berbeci vor fi tentati sa faca pasul cel mare in acest an, astrele fiindu-le favorabile.
Totodata, astrele prezic nasterea multor bebelusi de sex feminin in familia berbecilor. Daca va doriti o fetita, acum este momentul.

Taur

Pentru tauri se anunta o perioada destul de agitata. Astrele sfatuiesc in special femeile insarcinate sa fie extra-atente si sa se fereasca de pericole. Viata personala a Taurilor poate trece prin momente ceva mai tensionate, dar nimic de speriat.
Spre sfarsitul anului, Taurii vor primi ceva propuneri...interesante, dar nu trebuie sa se arunce cu capul inainte.

Gemeni

Pentru Gemeni, lucrurile nu stau foarte roz in ceea ce priveste viata profesionala. S-ar putea ca in perioada urmatoare sa-si schimbe locul de munca sau sa urmeze o noua directie profesionala.
In ceea ce priveste viata personala, Gemenilor le este destul de bine. Cei care sunt intr-o relatie descopera in fiecare zi momente de bucurie, iar cei care isi cauta un partener, vor avea parte de suprize placute.
Astrele sfatuiesc Gemenii sa aiba grija la sanatate. Cateva sesiuni de yoga fac minuni!

Rac

Racii vor fi pusi fata in fata cu luarea unor decizii ce le va afecta destul de mult viata personala. Spre sfarsitul lunii, acestia capata o energie nestavilita si isi vor duce planurile profesionale pana la capat, cu mare succes.
Cu sanatatea, racii stau in general destul de bine, dar in perioada urmatoare s-ar putea confrunta cu o serie de probleme la spate si coloana. Astrele sfatuiesc extra atentie cand vine vorba de statul la birou, dar sfatuiesc racii si sa se apuce de un sport.

Leu

Luna plina de pe 1 iulie aduce schimbari pe planul profesional pentru Lei. Exista posibilitatea sa primesti task-uri noi si mult mai interesante si poate, cine stie, chiar si o marire.
In ceea ce priveste sanatatea Leilor, vara vine cu vesti bune. Vei reusi sa treci cu rapiditate peste starea apasatoare ce te-a deranjat in ultimul timp si vei avea o stare generala infinit mai buna.
Spre sfarsitul saptamanii vei primi o vizita-surpriza!

Fecioara

Fecioara se simte putin melancolica in aceasta saptamana. Fie ii este dor de cineva, fie ii este dor de momentele amuzante cu vechea gasca. Nu lasa aceasta stare sa te afecteze! Iesi in oras, apuca-te de un curs, fa-ti planuri pentru vacanta. Cu mintea ocupata, vei trece mai usor peste anumite stari.
Luna plina de miercuri va aduce imbunatatiri in casa dragostei pentru Fecioare.
Spre sfarsitul saptamanii te vei intalni cu un prieten vechi.

Balanta

Combinatia perfecta intre Jupiter si Venus se dovedeste benefica pentru Balante in aceasta saptamana. Tehnologia te poate ajuta sa-ti gasesti marea iubire (poate un prieten de pe Facebook) iar pentru Balantele cuplate si casatorite se anunta o a doua luna de miere.
Luna plina de miercuri aduce ceva conflicte in casa familiei pentru Balante. Fii alaturi de cei din jurul tau, pentru ca vor avea nevoie de sprijinul tau in perioada urmatoare.

Scorpion

Se anunta o saptamana interesanta pentru Scorpioni, mai ales la locul de munca. Acestia vor fi mai concentrati pe munca lor si vor primi si mai multe momente pline de satisfactie din meseria lor.
In ceea ce priveste viata personala, Scorpionii vor simti nevoia sa fie alaturi de cei dragi. Au nevoie de foarte multa intelegere si afectiune in aceasta perioada.
In weekend vei avea musafiri asa ca este o ocazie excelenta sa iti pui in valoare calitatile de chef.

Sagetator

Sagetatorii se vor simti mai liberi si mai independenti in aceasta saptamana, in special catre finalul ei. Vor lasa la o parte inhibitiile si vor descoperi o latura a lor de care habar nu aveau ca exista. In plan personal, Sagetatorii vor avea numai de castigat, daca lasa deoparte orgoliile prostesti. 

Capricorn

Saptamana aceasta se anunta una incendiara pentru Capricorni. Este o perioada excelenta pentru Capricornii care se afla intr-o relatie serioasa sa duca relatia la un alt nivel. Din punct de vedere financiar, perioada este una favorabila pentru Capricorni, dar trebuie sa fie mai atenti pentru ca tind sa cheltuiasca prea mult.
Cu sanatatea stau destul de bine, dar nu ar strica ceva miscare.

Varsator

Pentru Varsatori se anunta o saptamana relaxanta. Conjunctura Jupiter cu Venus este favorabila pentru casa dragostei la Varsatori. Vei traversa o perioada excelenta in viata de cuplu si asta se va reflecta in starea ta generala. Te vei simti mai bine per total si le poti multumi astrelor pentru asta!

Pesti

Pestii se simt motivati sa se apuce de sport in aceasta saptamana, iar astrele le sunt favorabile. In ceea ce priveste viata personala, Pestii trec printr-o perioada mai ciudata, atat cei singuri cat si cei aflati intr-o relatie. Este nevoie doar de foarte multa rabdare si vei trece cu bine peste!
Spre sfarsitul saptamanii vei primi o vizita de la cineva drag pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp.

Newsletter