Home STIRI STIRI Himalaya Herbals: ingrijire cu ingrediente naturale pentru pielea ta

Himalaya Herbals: ingrijire cu ingrediente naturale pentru pielea ta

Himalaya Herbals: ingrijire cu ingrediente naturale pentru pielea ta
Raluca Cristea
Luni, 20.05.2013
Mereu inovative si bazate pe extracte naturale din plante, produsele Himalaya sunt rezultate ale cercetarilor stiintifice, imbinate cu principile de baza Ayurveda. Gama Himalaya Herbals este astfel "promisiunea unei vieti mai bune, mai bogate, datorita produselor sale care imbunatatesc sanatatea fizica si mentala".

Produsele Himalaya Herbals sunt disponibile in supermarketuri, dar si in hypermarketuri! Pentru mai multe noutati si sfaturi te asteptam si pe www.facebook.com/Himalaya.Herbals.Romania . Cauta si promotiile din magazine!


Iata produsele prezentate in cadrul evenimentului Himalaya Beauty Dinner!


Gel spuma pentru curatarea fetei cu extract de Neem - 22 lei

Spuma delicata a gelului spuma cu extract de Neem curata in profunzime pielea indepartand excesul de sebum si impuritatile. Spre deosebire de sapun, acest gel spuma nu lasa pielea uscata.

Balsam de buze intens hranitor cu unt de Cacao - 6.3 lei

Imbogatit cu unt de Cacao si unt de Sal, balsamul de buze hidrateaza eficient, prevenind craparea, uscarea si exfolierea buzelor.

Crema de maini 100 ml - 11.4 lei

Imbogatita cu ulei de migdale, de masline si de floarea soarelui, aceasta crema hidrateaza si ajuta la regenerarea pielii uscate. Crema este disponibila in doua variante: 50 ml si 100 ml.



Crema energizanta de zi - 45.5 lei

Crema de zi lejera, imbogatita cu extracte de mei si migdale, hidrateaza si asigura substantele nutritive esentiale pentru un ten neted si catifelat. Protejeaza impotriva razelor UV, prevenind imbatranirea prematura a pielii.

Crema hidratanta 50 ml - 8.25 lei

Crema hidratanta cu extract de Aloe Vera si Winter Cherry (cires de iarna) are o textura lejera ce confera luminozitate si un aspect non-gras, absorbandu-se rapid in piele. Hraneste si pastreaza pielea sanatoasa si catifelata intreaga zi. Poate fi folosita inclusiv pentru ten. Disponibila in 2 variante: 50 ml si 150 ml.


Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse cosmetice si de ingrijire din Romania, cu peste 850 de produse in portofoliu. www.apollomod.ro

Newsletter