Home STIRI STIRI Gabriel Bespoke propune cele mai hot tendinte ale verii pentru barbati

Gabriel Bespoke propune cele mai hot tendinte ale verii pentru barbati

Gabriel Bespoke propune cele mai hot tendinte ale verii pentru barbati
Raluca Cristea
Miercuri, 27.06.2012
Gabriel Bespoke este un brand premium exclusiv masculin, ce ofera servicii premium de consultanta si realizare de camasi pe comanda, personalizate pana in cel mai mic detaliu. Brandul s-a nascut din dorinta de a croi un look impecabil.
Bucuresti, 25 iunie: In prag de vara caniculara, Gabriel Bespoke propune cele mai fresh tendinte in ceea ce priveste camasile barbatesti realizate pe comanda, gandite pentru tinute impecabile.

Astazi, in garderoba barbatului modern, camasa reprezinta piesa de rezistenta, iar adevarata provocare este de a descoperi acel balans intre rigurozitate si afirmarea excentricitatii personale.

Pentru sezonul primavara-vara 2012, Gabriel Bespoke recomanda camasile din tesaturi pepit, asortate cu cravate in nuante puternice. Pentru momentele in care tinuta business nu este obligatorie, se recomanda gulerele americane, prinse cu nasturei, fara cravata sau camasile din denim.



In ceea ce priveste culorile propuse in acest sezon, ele pot varia de la galbenul pur la pastelatul vernil sau roz, lila, iar pe textura usoara se permit carouri cu dungi fine, dar neaparat vesele: portocaliu, rosu, albastru intens. Pentru nonconformisti, pattern-urile florale pot fi purtate cu nonsalanta in culori temperate: rosu caramiziu, menta.

Pentru ca stilul este imaginea caracterului, vestimentatia iti poate oferi un plus de incredere si sarm. Astfel, Gabriel Bespoke isi propune sa ofere produse de calitate exceptionala barbatilor din Romania care doresc sa beneficieze de un stil aparte.

Conceptul high-class al brandului Gabriel Bespoke ofera servicii care vin in ajutorul barbatilor dornici de a purta creatii unice si care sa ii reprezinte in totalitate. Sfaturile specialistilor le pot indica parametrii ideali referitori la proportie si culoare, insa alegerea materialelor si a designului apartine in totalitate clientilor.

Gabriel Bespoke ofera avantajul unei experiente exclusiviste, personalizata 100%, camasile fiind realizate in functie de nevoile si dorintele acestora. Astfel, cei ce apeleaza la serviciile brandului isi aleg de la culoarea si materialul camasii pana la tipul de guler, manseta, buzunar si monograma folosita.


Pentru barbatii interesati, colectia poate fi gasita in showroom-ul privat Gabriel Bespoke, str. Stirbei Voda, nr. 129, sector 1, Bucuresti.

Printre serviciile premium oferite se numara Bespoke Anywhere You Are, un concept dedicat persoanelor cu o viata activa, ce nu au timp sa viziteze show-room-ul pentru a comanda un produs. Echipa de consultanta Gabriel Bespoke se deplaseaza la biroul sau locuinta clientului, oferindu-i consiliere personalizata intr-un mediu familiar, fara niciun cost suplimentar. Cei ce doresc sa apeleze la acest serviciu pot suna la numarul de telefon 0724 661 484. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.gabrielbespoke.com


Newsletter