Home STIRI STIRI Floria.ro: Trandafirii, florile preferate ale Mariilor

Floria.ro: Trandafirii, florile preferate ale Mariilor

Floria.ro: Trandafirii, florile preferate ale Mariilor
Corina Naftanaila
Miercuri, 11.08.2021
Cele mai multe buchete de flori primite de cele care isi aniverseaza onomastica de Sfanta Maria contin trandafiri, arata datele Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania. Numarul trandafirilor comandati pentru 15 august este de trei ori mai mare decat al altor flori, insa romanii aleg sa duca in dar buchete care contin si alstroemeria, hortensii, irisi, cale, orhidee sau lisianthus, aflate si ele in topul preferintelor.
Peste 1,8 milioane de romani poarta numele de Maria sau derivate ale acestuia si cu totii isi serbeaza ziua onomastica pe 15 august. Ca in fiecare an, floraria online Floria.ro a pregatit o colectie de buchete de flori speciale pentru sarbatoritii acestei zile.

Linia cromatica este una pastelata, simpla, dominata de tonuri de galben pal, alb, verde, roz si cu accente de portocaliu si lila. Florile alese merg pe simbolistica delicata atribuita acestei sarbatori: trandafiri si minirosa, hortensii, alstroemeria, lisianthus, frezii, cale sau orhidee.

comenzi online de flori

"Cei mai multi clienti - mai mult de doua treimi - aleg buchetele de flori in functie de cromatica, procent confirmat si de un sondaj recent, care arata ca romanii apreciaza aspectul general al buchetului, dar si prezenta unor elemente spectaculoase, cum ar fi anumite flori exotice sau elemente decorative", a declarat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Anul acesta, comenzile pentru Sfanta Maria au inceput sa fie plasate din primele zile ale lunii august, iar istoricul din anii trecuti arata ca procentul cel mai ridicat de comenzi pentru aceste zi vine din Bucuresti si marile orase din sudul tarii, in timp ce, traditional, centrul si nordul tarii obisnuieste sa trimita flori pe 8 septembrie, cand romanii sarbatoresc din nou Sfanta Maria.

Colectia de Sfanta Maria Floria.ro cuprinde peste 20 de aranjamente, cu preturi ce pornesc de la 185 lei. Intreaga colectie este disponibila aici, iar acestea sunt livrate in maxim 2 ore de la confirmarea comenzii, in intreaga tara.

Despre Floria.ro
Floria.ro a aniversat in luna iulie 11 ani de online. In cei 11 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de romani, asigurand un serviciu de livrare rapid, in 2 ore de la confirmarea comenzii, in toata tara.
Din mai 2015 Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente, iar in luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale in Romania.

Floria.ro a primit de sase ori titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de doua ori titlul ''Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din Romania.

Floria.ro livreaza gratuit in peste 100 de orase din tara, in doua ore de la confirmarea comenzii. Intreaga retea, precum si informatii despre cum poti deveni partener Floria.ro aici.

Newsletter