Home STIRI STIRI Floraria Anemone - cei ce te ajuta sa ai un decor de vis la nunta ta

Floraria Anemone - cei ce te ajuta sa ai un decor de vis la nunta ta

Floraria Anemone - cei ce te ajuta sa ai un decor de vis la nunta ta
Corina Naftanaila
Marţi, 14.09.2021
O nunta, fie ea mica sau mare, implica si foarte multe zile stresante. Daca nu ai un wedding planner, atunci abia cand urmeaza sa-ti pui pirostriile realizezi cata munca implica o nunta. Ai atatea de organizat, trebuie sa vizitezi salile, sa gasesti fotograful si videograful potriviti, trupa perfecta care sa impace gusturile muzicale ale tuturor invitatilor, cate ai de cumparat, cat ai de umblat pentru rochie si costum, cati nervi iti faci cu aranjarea persoanelor la mese si cate si mai cate.

Toate lucrurile sunt importante, iar decorul salii este undeva in topul clasamentului. Cate mirese n-au plans in ziua nuntii din cauza ca decorul nu era pe placul lor si implicit nici buchetul sau cocardele? Ornarea salii este importanta pentru ca este primul lucru ce capteaza atentia invitatilor. Isi doresc sa stea la o masa frumos aranjata, cu bun gust, eleganta. Pana la urma si decorul influenteaza starea invitatilor. Si, evident, iti doresti ca toate pozele sa iasa minunat, deci fiecare element decorativ, fiecare floare, fiecare detaliu conteaza. Daca urmeaza sa devii mireasa in Bucuresti, atunci bazeaza-te pe floraria Anemone, fiindca ei iti vor realiza decorul mult visat.

aranjament floral de nunta

Florile naturale - preferatele mireselor

Desi exista si variante alternative de decor, totusi nimic nu se compara cu florile naturale. Sunt mult mai frumoase decat alte tipuri de aranjamente, precum cele din hartie, pentru ca se vede diferenta intre ce e real si ce e fals si in plus, florile naturale ii vor incanta pe invitatii tai cu miresmele minunate.

Cand vine vorba de aranjamente florale Bucuresti, Anemone se afla printre florariile de top din acest oras. Asta pentru ca aici nu gasesti simple persoane, ci designeri florali cu experienta vasta in acest domeniu. Orice viziune ai avea, acestia ti-o vor transforma in realitate. Cu siguranta ai un folder in telefon plin cu aranjamente salvate de pe Pinterest. Deci cu siguranta poti veni la ei cu toate ideile pe care le ai, sa le sugerezi ce anume iti place din fiecare buchet, iar ei iti vor completa fiecare sugestie precum un puzzle, la final reiesind aranjamentul perfect.

Ce fel de flori poti gasi la Anemone

Anemone este gradina ce-ti va incanta toate simturile. Vei gasi aici flori mereu proaspete, soiuri clasice precum trandafirii, insa si variante exotice precum hortensia sau lisianthus. Designerii Anemone vor combina florile dorite in aranjamente perfect echilibrate atat din punct de vedere cromatic, cat si al aspectului. De asemenea, ei se ocupa chiar si de aranjamentele pentru lumanarile nasilor.

In plus, odata ce ti-au realizat un aranjament, nici macar nu trebuie sa vii la sediu ca sa il vezi. Cu siguranta se intampla sa te incurci si cu alte treburi, iar timpul tau e limitat. Asa ca iti vor trimite poze cu el prin email si ei vor tine cont de fiecare sugestie pe care le-o oferi, pana aranjamentul este pe gustul tau.

Daca vrei sa afli mai multe despre floraria Anemone, ce flori gasesti la ei si ce preturi au, acceseaza www.anemone.ro.

Newsletter