Home STIRI STIRI FASHIONRED CARPET by Dorin Negrau

FASHIONRED CARPET by Dorin Negrau

FASHIONRED CARPET by Dorin Negrau
Raluca Cristea
Miercuri, 14.03.2012
Designerul Dorin Negrau are placerea de a prezenta noua colectie - FASHIONRED CARPET. Evenimentul va avea loc la Muzeul Bucurestilor ( Palatul Sutu), Luni 19 martie 2012, orele 19.30.

FASHIONRED CARPET este o colectie de rochii de seara realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale caracteristice designerului Dorin Negrau.

Colectia a fost inspirata de perioada stilului clasic, pedant, atent la cele mai mici detalii, al doamnelor din lumea veche. Rochiile prezentate ne vor introduce intr-o lume princiara, o lume in care oricine poate fi vedeta. Este nevoie doar de o rochie cu trena pentru a avea atitudinea de castigatoare a Oscarului pentru eleganta si rafinament.


Alaturi de modele de top, pe scena vor defila actritele Ana Ularu, Mirela Oprisor, Madalina Draghici, Ioana Flora, Rodica Lazar, Crina Semciuc, Alina Grigore, Ozana Oncea, Ada Condeiescu, Meda Victor. Evenimentul va fi transmis live pe ecranele COCOR Media Chanel.

Colectia FASHIONRED CARPET a avut avanpremiera in Beirut in luna decembrie, iar in luna aprilie va fi prezentata in Dubai in cadrul targului de produse de lux.


In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa degustati unul dintre produsele Liliac Transylvania oferit de partenerul nostru Amb Wine Company, un welcome drink spectaculos de culoarea somonului, cu arome de capsuni si fructe rosii. Si, pentru a ne introduce in atmosfera din vremurile de poveste, vom putea sa ne racorim cu apa Perena, din Izvorul Calina, apa ce in anul 1886 era transportata de care cu boi la Curtea Imperiala de la Viena, cunoscuta in acea vreme ca „WASSER VON CALINA" - Apa minerala Perenna Premier.

Evenimentul este realizat cu sprijinul si participarea partenerilor Le-Makiage si SALERM. Make-up-ul este asigurat de Le-Makiage, iar partea de hair style de salonul SALERM. In plus, partenerii nostri vor realiza demonstratii pentru invitati de excelenta in make-up si hair style. Accesoriile sunt asigurate de Ligia's Accesories.

Parteneri media: Karena, DivaHair, Cocor Media Chanel, Unica, Unica.ro.

 
Articole asemănătoare
Newsletter