Home STIRI STIRI Extensii gene - Placerile vinovate ale femeilor

Extensii gene - Placerile vinovate ale femeilor

Extensii gene - Placerile vinovate ale femeilor
Andreea Marinescu
Luni, 02.07.2018
Machiajul evolueaza odata cu industria cosmetica, incepand sa apara pe piata game diversificate de produse. Printre acestea se numara si binecunoscutele gene false. Macar o data in viata o femeie a apelat la ele pentru a-si intensifica privirea.

Istoria genelor false este destul de tumultoasa, incepand inca din secolul al XX-lea cand Max Factor a inceput sa le creeze. Zilele de astazi devin din ce in ce mai stresante, jobul de zi cu zi acoperind mai mult de 70% din zi.

Genele lungi si dese sunt cheia marilor succese. Ocaziile speciale precum si lucrurile ce se petrec in viata de zi cu zi a fiecarei femei trebuie sa fie tratate cu stil si profesionalism. Astfel, adoptarea unui look curat va aduce in 80% din cazuri reusite atat pe plan profesional cat si pe cel personal.

Aspectul este oglinda fiecareia, el necesitand atat timp cat si rabdare. Cu un machiaj profesional orice tinuta fie ca e casual, eleganta sau de cocktail poate prinde viata. Prin serviciul nou oferit de makeup artisti denumit "extensii gene", orice clienta poate detine in sfarsit o privire demna de un star de cinema.

Informatiile utile oferite de serviciul de extensii gene pentru un machiaj profesional

Stresul si insuficienta somnului cu care se confrunta fiecare om, poate afecta felul in care arata. Astfel, in cazul femeilor, industria cosmetica vine intotdeauna cu siretlicuri care pot sa acopere atat cearcanele de sub ochi, pielea crapata si efortul zilnic care isi lasa amprenta pe fata. Ochii sunt cel mai important accesoriu atunci cand vine vorba de machiajul zilnic.

Cum timpul este mult prea scurt, rutina de makeup de dimineata este foarte greu de realizat pentru reprezentantele sexului frumos.

Extensiile de gene reprezinta una dintre cele mai simple solutii atunci cand vine vorba de obtinerea unui makeup profesional. Economisirea timpului si starea de bine sunt principalele atuuri ce influenteaza o zi din viata fiecareia. Astfel, doamnele ce vor sa apeleze la serviciile oferite de cosmetician trebuie sa stie ca extensiile de gene sunt un procedeu nedureros, simplu, destul de rapid si extrem de rezistent (detalii aici).

Specialisti de la Vogue afirma ca genele false pot construi mai mult de 50% dintr-un machiaj. Piata ofera astazi atat extensii de gene de tip 2D, 3D si Russian Volume. Fiecare dintre acestea sunt reprezentate de volumul diferit de gene aplicat ochiului.

Alegerea tipului de extensii este si el foarte important in conformitate cu spusele celor de la Vogue. Cosmeticianul este cel/cea care poate da sfaturi clientului in functie de ce i s-ar potrivi in materie de extensii. O discutie deschisa cu un profesionist poate ajuta la alegerea tipurilor de gene precum: smocurile sau firele individuale.

Este important de mentionat ca acest procedeu nu afecteaza genele naturale daca este facut de un profesionist. Timpul manoperei unui astfel de procedeu poate varia intre 40 de minute - 2 ore, in functie de volumul si de tipul de produs dorit de clienta.

In acest sezon se poarta extensiile de gene. Acestea sunt unele dintre cele mai bune produse oferite de lumea cosmetica pentru femeile interesate de un machiaj profesional.

Newsletter