Home STIRI STIRI Expo Ideal Mariaj 2012, cel mai mare targ de nunti

Expo Ideal Mariaj 2012, cel mai mare targ de nunti

Expo Ideal Mariaj 2012, cel mai mare targ de nunti
Karena
De Karena
Vineri, 20.01.2012

Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, Ideal Mariaj iti ofera acces in culisele celei de-a saptea editii a Expo Ideal Mariaj, desfasurat intre 27 si 29 ianuarie la Centrul Expozitional Romexpo! Doar aici te asteapta peste o suta de specialisti in domeniu cu cele mai noi colectii din 2012, oferte de nerefuzat si mari reduceri pentru un "Da!" de neuitat.

In plus, cel mai mare targ de nunti ti-a pregatit o multime de cadouri speciale. Cu biletul de intrare achizitionat poti castiga bijuterii cu perle naturale, sedinte de make-up, vouchere de ingrijire personala, un weekend romantic la Snagov si multe altele.

 

Vino sa descoperi rochiile de mireasa ce poarta semnatura celor mai prestigioase case de moda din Europa, printre care Christina Wu, Eternity Bride si Ellis Bridals prin Marithe, La Novia si Nanette. Nu vor lipsi nici creatiile celor mai in voga branduri romanesti ca Doina Levintza, Cristian Samfira, Maya Fashion si White Lady.


Cunoscuta publicului drept o militanta impotriva kitsch-ului in vestimentatia masculina, Adina Buzatu va fi timp de trei zile consilierul personal al mirilor, aflati in cautarea tinutei pentru ziua cea mare. Si cum o ceremonie de nunta nu este completa fara un moment muzical, Elena Gheorghe, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, va urca pe scena Expo Ideal Mariaj sambata, incepand de la 15.00, intr-un concert inedit.

 

Toate acestea si mult mai multe le gasesti pe pagina dedicata evenimentului, www.idealmariaj.ro/expo.

Nu lipsi de la Expo Ideal Mariaj, intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo!

 

Newsletter