Home STIRI STIRI Elis Pavaje sponsorizeaza marcarea unor trasee de ciclism si drumetie

Elis Pavaje sponsorizeaza marcarea unor trasee de ciclism si drumetie

Elis Pavaje sponsorizeaza marcarea unor trasee de ciclism si  drumetie
Ioana Marinescu
Marţi, 05.04.2022

Dupa anii de pandemie, desfasurarea activitatilor sportive in aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa. In acest context,Elis Pavaje da startul unei actiuni de responsabilizare sociala, ce isi propune pastrarea unui mediu curat, dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism sau drumetii si promovarea turismului in zone mai putin cunoscute pentru oraseni. Compania va sponsoriza marcarea traseelor Elis Routes, anul acesta avand in plan cca 50 km desfasurati in judetele Alba si Prahova.

Primul segment din traseul Elis Routes din Prahova a fost amenajat in data de 31 martie, in zona Dealu Mare, pe malul Cricovului Sarat, impreuna cu voluntarii Elis Pavaje si membri ai Asociatiei Centrul Cultural si Comunitar Nucu.

Echipati cu bocanci, manusi, ustensile si saci, voluntarii au fost impartiti in echipe si alternativ au strans gunoiul, au nivelat terenul, au montat un podet de lemn, au croit o poteca prin padurea de salcioara, pentru un traseu usor accesibil biciclistilor.

indicator traseu montan

Prin acest proiect de marcare a traseelor, Elis Pavaje doreste sa sustina dezvoltarea turistica a zonei, iar accesul pe bicicleta le va oferi turistilor o perceptie puternica asupra autenticitatii locului. De asemenea, vor putea contribui la dezvoltarea afacerilor producatorilor locali, zona avand un bogat patrimoniu viticol.

tineri care strang gunoaie

Primul traseu urmeaza a fi inaugurat la inceputul verii, urmand ca ulterior sa se stabileasca planul pentru realizarea urmatoarelor rute. In cursul acestei primaveri va fi amenajat si un traseu de 30 de km in judetul Alba, cu sprijinul Asociatiei "La Pas", care va beneficia de suportul comunitatilor locale.

tanar cu spatele

Elis Pavaje a fost infiintata in 1991, in Petresti, judetul Alba. Ofera un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie prefabricate din beton vibropresat, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Din 2017, compania ofera si servicii de antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Compania 100% romaneasca are in prezent 4 unitati de productie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavaje - pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea gradinii, elemente de canalizare din beton vibropresat - sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba), Stoenesti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt) si Vintu de Jos (Alba). Incepand cu 2019, compania a devenit si producator de pavele si borduri din andezit transilvanean.

Contact Elis Pavaje

Bianka Dobre - Director Marketing Elis Pavaje

Email: biankadobre@elis.ro

Contact PR

Andreea Preda - PR Specialist
Email: andreea.preda@puremedia.ro

Newsletter