Home STIRI STIRI Electrolux ofera lectii gratuite de cooking

Electrolux ofera lectii gratuite de cooking

Electrolux ofera lectii gratuite de cooking
Karena
De Karena
Joi, 20.10.2011
Timp de 21 de zile, Electrolux ofera lectii gratuite de cooking, in Flanco Unirea.
Cu ocazia deschiderii noului magazin Flanco din Unirea Shopping Center (etaj 3, Aripa Calarasi), Electrolux Romania pregateste mai multe sesiuni de cooking la care vor fi invitati food bloggeri si bucatari ai celor mai importante restaurante din Bucuresti. Vizitatorii magazinului vor putea degusta mancaruri cu specific italian, francez, chinezesc, indian, grecesc, international si multe altele.

Demonstratiile de gatit vor avea loc zilnic, timp de o saptamana pe luna, in intervalul octombrie-decembrie. Bucatarii restaurantelor partenere vor sustine demonstratii live de cooking de luni pana vineri, urmand ca zilele de sambata si duminica sa fie dedicate sesiunilor de gatit sustinute de food bloggeri si de amatori pasionati de gatit.

In prima saptamana de cooking, care se va desfasura in intervalul 21 - 27 octombrie, clientii magazinului Flanco vor avea ocazia sa invete de la cei mai buni bucatari cum sa pregateasca retete delicioase, precum Kailash, Pui in crusta de ierburi, Pui Gong Bao, Tagliatelle al Ragu, faimoasa prajitura frantuzeasca "Opera" cu ganache de ciocolata si multe altele. Partenerii evenimentului in prima saptamana sunt Mandala Club, Readers Cafe, Rue du Pain, Fabio Pizza si Wu Xing.


Persoanele interesate sa se inscrie la sesiunile de gatit pentru amatori o pot face trimitand una sau mai multe retete pe blogurile partenere. In fiecare weekend vor gati doi bucatari amatori, asistati in pregatirea retetelor de catre un food blogger. Pentru prima saptamana de cooking, bloggerii de food care organizeaza etapa de selectie a amatorilor sunt Brindusa Scheaua - http://brindusascheaua.blogspot.com/ si Lavinia Stejereanu - http://bucatarsubacoperire.blogspot.com/. Amatorii selectati pentru a gati live, in magazinul Flanco, vor fi premiati cu cate un set de breakfast Electrolux, compus din cafetiera, toaster si ceainic.

In plus, vizitatorii magazinului Flanco din Unirea se pot inscrie in tombola cu premii Electrolux. La finalul fiecarei saptamani de cooking, prin tragere la sorti, Electrolux va acorda 20 de premii constand in ustensile de bucatarie si alte surprize. Mai mult decat atat, toate persoanele care vor trece pragul noului magazin, vor primi descrierea retetelor pregatite in ziua respectiva, pentru a le putea testa acasa.

Meniurile fiecarei saptamani vor fi anuntate in magazinul Flanco Unirea, dar si pe site-ul www.electrolux.ro. Urmatoarele saptamani de cooking se vor desfasura in perioada 19 - 25 noiembrie, respectiv 2 - 8 decembrie.

Pentru detalii complete despre acest proiect, va rugam sa accesati www.electrolux.ro .

    

Newsletter