Home STIRI STIRI Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa si de seara pentru 2014

Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa si de seara pentru 2014

Divine Atelier lanseaza noua colectie de rochii de mireasa si de seara pentru 2014
Karena
De Karena
Miercuri, 18.12.2013
Divine Atelier lanseaza, in pragul sarbatorilor de iarna, o fermecatoare Colectie de rochii de mireasa-Poetica 2014, realizata in stilul romantic specific acestui atelier. Divine Atelier va invita, de asemenea, sa descoperiti cele mai originale si frumoase rochii de seara, pentru petrecerile de sezon.

Inspirata de campurile de lavanda, de romantismul nemuritor al Toscanei, colectia de rochii de mireasa Poetica 2014 creeaza atmosfera unei povesti de dragoste pe fundalul careia se profileaza personaje ingenue, de o feminitate pura.

Invaluite in cele mai fine si rafinate dantele, plutind aproape eteric in voaluri fluide de mousseline si suprapuneri de tulle de matase, accesorizate spectaculos, personajele colectiei sunt simboluri estetice ale romantismului. Divine Atelier va invita sa va lasati cucerite de frumusetea si originalitatea acestei colectii de rochii de mireasa si sa o alegeti pe cea care va reprezinta.

Rochie mireasa 1
Rochie mireasa 2

 

Si, pentru ca se apropie petrecerile de sezon, Divine Atelier va sta la dispozitie cu cele mai senzuale si romantice rochii de seara, care sa va puna frumusetea si trasaturile naturale in evidenta. Va asteptam sa probati rochiile noastre si sa le gasiti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine!

Rochie seara 1
 Rochie seara 2

Mai multe rochii superbe, atat de mireasa, cat si de ocazie, veti gasi aici: http://divine.ro/

Newsletter