Home STIRI STIRI Divine Atelier inaugureaza un nou showroom in Bucuresti

Divine Atelier inaugureaza un nou showroom in Bucuresti

Divine Atelier inaugureaza un nou showroom in Bucuresti
Alexandra Ion
Miercuri, 06.05.2015
Intr-un spatiu rafinat, decorat atent cu mobilier fin in ecouri clasice, scaldat in lumina soarelui de mai, regasim un noul showroom Divine Atelier, unde rochitele Divine asteapta sa fie probate de miresele cochete nerabdatoare.

 

Prezente in showroom-uri prestigioase din Scotia, Irlanda si America, alaturi de designeri internationali de top colectiille de rochii de mireasa Divine Atelier vor fi incepand din luna mai disponibile pentru a fi probate si in showroom-ul din Calea Mosilor 34, un spatiu elegant si original decorat in stil vintage-romantic de catre Atelier Anda Roman-Creator de Ambianta.

Showroom-ul se afla intr-o vila de secol 19, restaurata pana la cele mai mici detalii, astfel incat sa pastreze din atmosfera veche a cladirii, din farmecul ei de demult, dar sa aduca si o nota de prospetime si modernitate, intr-o formula decadenta, marcata de romantism.

Atmosfera showroom-ului este dominata de rafinament si romantism, transformandu-l in spatiul ideal pentru a expune cele mai frumoase creatii Divine Atelier. Salonul se desprinde formula clasicelor showroom-uri si invita viitoarele mirese sa ia parte la o experienta speciala.

Am descoperit cu incantare ca se pot proba nu numai rochiile din Colectia Nostalgia dar si rochiile din Colectia Poetica, colectii ale caror rochii au aparut in doua topuri internationale importante dar si pe site-uri si bloguri importante de profil.

Pentru ca experinta alegerii rochiei de mireasa sa fie memorabila, rochiile din colectiile Divine Atelier se pot proba numai pe baza de programare.

Alegerea rochiei de mireasa este o provocare creativa care reprezinta inainte de toate mireasa si visurile ei asa ca va recomand sa va lasati sfatuite si ghidate de creativitatea consultantilor de design Divine Atelier!

Newsletter