Home STIRI STIRI Dimineti relaxate, cu setul de mic-dejun de la Electrolux

Dimineti relaxate, cu setul de mic-dejun de la Electrolux

Dimineti relaxate, cu setul de mic-dejun de la Electrolux
Raluca Cristea
Luni, 03.09.2012
De acum inceperea scolii nu trebuie sa-ti mai dea fiori. Poti da uitarii diminetile in care te trezeai mult mai devreme, pentru a-i pregati micul-dejun copilului, impreuna cu pachetelul de scoala. Poti face toate aceste lucruri cu usurinta, in timp ce-l imbraci si il ajuti sa-si faca ghiozdanul. Ajutorul tau de nadejde va fi setul de mic-dejun de la Electrolux, care iti garanteaza dimineti relaxate, in doar trei pasi.
Pasul 1. Energizeaza-te pentru intreaga zi!
Pentru ca totul sa mearga struna, este important ca tu sa te simti minunat. Si nimic nu se compara cu mirosul cafelei proaspat preparata, de dimineata, care iti invadeaza bucataria. Cafetiera Electrolux te va ajuta sa obtii exact gustul pe care ti-l doresti, pentru o zi minunata si prolifica. O data ce vei capata energia pe care o cauti, este momentul sa te ocupi de masa celui mic.

Pasul 2. Ceaiul din fiecare dimineata
Ceaiul de dimineata este esential pentru sanatatea copilului tau, datorita proprietatilor curative si terapeutice. Fie ca prefera ceaiul de fructe sau din plante, nu-l priva de acest medicament natural, benefic organismului. Cu atat mai mult acum, cand dureaza doar cateva clipe sa-l prepari. Pune apa la fiert in fierbatorul Electrolux, in timp ce tu pregatesti infuzia. Adauga apa fierbinte peste si lasa-o asa timp de 5 minute. Destul cat sa te poti ocupa de restul micului-dejun.


Pasul 3. Paine prajita sau croissante calde?
Pentru ca masa de dimineata trebuie sa fie suficient de consistenta, ii poti pregati celui mic un sandwich cald, cu ajutorul prajitorului de paine Electrolux. Acesta este dotat cu un senzor de control al gradului de prajire, pentru ca tu sa nu ai niciodata surprize neplacute. Adaugarea restului de ingrediente depinde doar de imaginatia ta culinara si de preferintele lui. Daca doresti, totusi, ceva mai special, il poti intampina cu croissante calde. Prajitorul de paine de la Electrolux are o functie speciala, de incalzit croissante, care te poate ajuta si in aceasta situatie. Cel mic va aprecia cu siguranta gestul!

De acum, fiecare dimineata de scoala va fi un prilej de bucurie, atat pentru cel mic, cat si pentru tine. Cu doar 3 miscari simple poti obtine un mic-dejun consistent si sanatos, fara a pierdele timpul pretios de odihna.

Produsele Electrolux pot fi gasite in magazinele de specialitate, cu preturile recomandate de: cafetiera Electrolux EKF5110 - 200 lei, fierbator de apa Electrolux EEWA5110 - 150 lei si prajitor de paine Electrolux EAT5110 - 150 lei.


Newsletter